Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (128)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Pfiuu Ana sunt zile cand o vizita la cosmetica face minuni ![]() .Klarisse graviduta 31+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Daaa,asta asa e!! Ce bine m-am simtit si eu dupa ce m-am vopsit,parca nu mai eram asa grasa si umflata
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
botosel452 spune:
Eu am programare pt morfologie, saptamana viitoare si ma gandesc putin cu groaza ca luni sau marti trebuie sa merg la cosmetica sa ma "defrisez"...cred ca pozitia cea mai buna pentru aceasta actiune este sa atarn din tavan,decat sa ma intoarca ca pe o clatita...
Valentina
31+ 
camisv spune:
wow vin bebelusii
bine ai venit Diana, felicitari andre_flo 
Clary ne rugam sa fie totul bine, sa te refaci repede si bebele sa fie sanatos si mancacios
Eu abia apuc sa va citesc, astazi am avut pana de curent pana la pranz, asa ca abia acum recuperez. Sper sa va ajung din urma![]()
camelia
32+ 
alexuza spune:
CRINA unde este grasimea ? k eu vad doar o burtica frumoasa in care creste o minune 
Am schimbat si noi semnatura
Am sunat dr sa ii zic ca ma doare iarasi burtik si am avut timp de 3 zile cate o contractie dureroasa pe zi si a zis ca nu avem ce sa facem decat sa iau no-spa si sa o asteptam pe gargarita sa vina
Burtica de
36 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE 
alynta27 spune:
Magdy la mai multe!
A mea ma apasa in jos spre iesire! Uneori am burta tare grea! Abia astept sa vad cat cantareste, luni!![]()
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
botosel452 spune:
Tocmai am sunat la Romar Polizu unde urmeaza sa merg pt morfo si mi s-a spus ca de la 1.08 s-au scumpit serviciile, in cazul de fata cu 50 RON (acum va fi 370 ron) 
Traiasca Romanica!
Valentina
31+ 
alynta27 spune:
Alexuza la ce probleme ai avut cu sarcina ai ajuns la o varsta venerabila! felicitari!
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Andreea82 spune:
Mari, vin in completare cu cornulete, clatite bune cu dulceata sau cioco si limonada rece!!!
Hai Clary!!!!!
32+ cu un carucior
.... sau 
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui botosel452 Eu am programare pt morfologie, saptamana viitoare si ma gandesc putin cu groaza ca luni sau marti trebuie sa merg la cosmetica sa ma "defrisez"...cred ca pozitia cea mai buna pentru aceasta actiune este sa atarn din tavan,decat sa ma intoarca ca pe o clatita... ![]() Valentina 31+ ![]() |

Ana
31+
Maia Elena
lu' mama