Buna dimineata, va scriu in speranta ca putem discuta putin despre steriletul mirena. Am 2 copii, ultimul nascut acum 2 luni si acum dr mi-a recomandat acest sterilet si cele care au folosit asa ceva poate ma pot ajuta cu unele informatii.
Am inteles ca efectele adverse sunt cam nasoale...
Pt ca dr meu saptamana aceasta este plecat, m-a chemat luni, cand ar fi ziua 8, eu citind ca el se pune intre ziua 3 si 7..oare e ok asa?
astept parerile voastre si incurajari pt ca imi este cam frica de ideea de sterilet, de inserarea lui de efectele de dupa.
Citat: |
citat din mesajul lui OanaMar Buna dimineata, va scriu in speranta ca putem discuta putin despre steriletul mirena. Am 2 copii, ultimul nascut acum 2 luni si acum dr mi-a recomandat acest sterilet si cele care au folosit asa ceva poate ma pot ajuta cu unele informatii. Am inteles ca efectele adverse sunt cam nasoale... Pt ca dr meu saptamana aceasta este plecat, m-a chemat luni, cand ar fi ziua 8, eu citind ca el se pune intre ziua 3 si 7..oare e ok asa? astept parerile voastre si incurajari pt ca imi este cam frica de ideea de sterilet, de inserarea lui de efectele de dupa. |