Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 2

aditzaC spune:
hello .. .....remember me ???
ce fac burticile ? fetelor eu am fost tare ocupata si nu am avut timp mai de nimik , nici nu mi-a ars sa mai am timp de ceva . La munka aglomeratie , agitatie si munka , cum eu mi-am redus pr la 6 ore va dati seama ca tb sa trag mai mult ca sa termin tb , acasa sunt in santier de o luna....... simt ca numai terminam odata si mai avem o groaza de facut , asta e cand te apuci zici ca faci numai asta si apoi in timp mai apare cate ceva . partea nasoala este ca de la praful de acasa si de la caldura asta care nu ne mai slabeste deloc am facut o alergie sau ce o fi aia si m-am umplut pe piele numai de spuzeala , bubite rosii care ma mancau rau , apoi s-a extins la subrat si de cateva zile pe fata .....simt ca inebunesc , ma mananca de numai pot .......parca am raie , ma trezesc din somn in ce hal ma mananca . Nu as mai iesii din casa din cauza celor de pe fata ....ma si ustura in acelasi timp e naspa rauuuuuu
. Am schimbat vitaminele , luam elevit si se pare ca raul era de la ele acum iau centrum materna si ma simt mult mai bine .
S-a confirmat ca bubulina mea este baietel ....deci o sa fie bataie mare la odisee pe fete.
sper ca intru mai des . va pupicesc pe toate
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza13+

bebelu86 spune:
offf iar vb de mancare
as manca si eu tot ce faceti voi acolo
dar ma ia greata.sper sa apuc sa mai bag ceva in gura in seara asta
mai stau un pic
pe la 9 si ceva ies.sa se mai racoreasca.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

loutzy spune:
Ana eu nu ii coc de fapt ii prajesc in tigaie pe toate partile. NU-mi place sa coc pe tabla sau direct pe flacara aragazului.
Bine ai revenit Aditza.
Laura 17+ cu

mirela2 spune:
eu am facut ardei copt si salata de vinete
am uitat sa i fac mancarica, i am pus cu otet
face mama cand ajung la ea in weekend
ralu ai grija sa nu cazi, tare rau e sa ametesti si sa ti piezi cunostiinta +16
si mami de Vlad (12.12.1999)

Irinukaaa spune:
Bine ai revenit Aditza!
Nasoala treaba cu renovarile prin casa... stiu si eu cum e... praful-praf, nu gasesti nimic la locul lui,,, e groaznic!
Cu bubitele... brrr - imi dau seama ca nu e placut sa te manance, dar sa apara si pe fata... te-a terminat cu totul.
Aha - deci la tine s-a pastrat treaba cu baiatul. Foarte bine. Sanatos sa fie, restu-s amanunte!
Te asteptam mai des pe-aici cand vei reusi sa te linistesti putin cu casa, cu munca...
Irina ~ 19+ cu
Shhhht! Cresc...

shubulina spune:
Astazi e ziua ardeilor copti?
Mie mi-a dat soacra-mea salata ieri.Si mi-a mancat=o sotu azi pe toata.
Da ieri am mancat pana n-am mai putut salata,ca am visat toata noaptea cum mancam.Si culmea,dimineata soacra-mea a facut salata.He he,telepatia 15+
Cu Dumnezeu inainte!
Ana

bebelu86 spune:
ti-a venit soacra acasa???
as papa niste piure..dar cu ce?
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Natalia Maria

shubulina spune:
Ralu
Nu,am fost noi ieri la ei la curte.Pe ce lume esti fata azi? 15+
Cu Dumnezeu inainte!
Ana

bebelu86 spune:
aaaaaa scuze Ana
nu functioneaza neuronii la ora asta
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Natalia Maria

ariana2005 spune:
si eu vreau ardei copti!!!!!!!!!!..clar ca-mi fac si eu..si culmea cineva prajeste vinete de vreo 2 ore, nu mai pot de pofta..
sambata am fost la eco si se pare ca bebe e baietel, sper sa nu se fii inselat dr. el parea foarte sigur de ce vede, oricum vom vedea sigur la urmatorul control. Nu m-as supara daca ar fi fetita dar nu prea mi-ar place odata sa zica baiat, pe urma sa se schimbe..la tine bebelu cum e?..ai crezut atata timp ca e baiat..chiar nu conteaza sexul asa de mult dar te zapaceste parca cu modificarile astea..poate numai eu sunt asa..
mami de Ariana (30.10.2005) si 13+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."