Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

bietul copilas

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

sunt curioasa dc gasesc saltea pe oval pt cos.
dc nu sa vad cu ce inlocuiesc.
plus lenjerie, aparatori,

mai era o idee cu patuturile alea care atunci cand creste, se mareste.

uite cum e asta
http://idealbebe.ro/bertoni-mobilier-lemn-transform-cearceaf-de-pat-cadou-p-4278.html

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

e frumos mobilierul

daca ai o camera numai pt bebe e super

Mergi la inceput

da...
cum noi nu avem...ne gandim si la alte variante.
sa vdm ce gasim

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

ne descurcam noi cumva

ma cam doare burta, ma taie pe sub burtica
am luat o nospa, am baut niste magneziu efervescent

Mergi la inceput

stai linistita in pat intinsa.
e si de la caldura asta k ma mai ia si pe mine uneori dar ma lasa dupa ce stau relaxata in pat.
ma duc sa fac si eu o baita si revin

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MIRELA, nu ne mai zice asa lucruri triste... Te chinui atit sa faci un copil, il cresti... Doamne-fereste!

BEBELU, nu te grabi cu patut si carucior... in primele luni iesi fara carut iar noaptea bebe doarme mai bine in cos...

CRISTINA... eu nu cred ca e bine... Fa analizele care trebuie.

INAIOANA, bine te-ai intors! Chiar ma intrebam de tine... Mi-am amintit ca fetitele noastre au fost la acelasi CLUB al scutecelor. Ioana e nascuta tot in martie 2004.

Cit priveste greutatea, mie dr i-a spus clar ca n-am voie mai mult de 10 kile... E maniac sa nu te-ngrasi, am o prietena care mergea la el si o teroriza ca luase 14 kile pina-n 7 luni. Acum, se stie ca nu-i bine sa te ingrasi, ca tensiune,diabet, edem, eclampsie bla, bla dar eu cred ca fiecare organism are ritmul lui... Soru-mea a luat peste 20 de kile la sarcini si-a fost ok (mai putin ca arata ca un hipopotam... dar a slabit repede).

Revin,
Gabi, Ioana si bebe de 14s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MIRELA, si pe mine ma cam injunghie burtica pe jos... si-am si-o senzatie de presiune, o apasare... Cu cit sunt mai atenta, cu atit parca simt mai rau. Incerc sa ignor...

Pupi.

Mergi la inceput

gabi pai de aia am zis k patutu mai poate astepta k avem cosu si carucioru la fel.

si doc meu mi-a zis sa nu depasesc 14kg.
sper sa reusesc.
desi deja am luat 6

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

angi ... o sa fie ori Dragos ori Stefan
eu de cumparaturi ma apuc in nov... de landou si alte nebunii

cu greutatea ... in primul trim am luat 1.5 kg... dar dr mi-a spus ca pana la 12 kg sa nu ma larmez

fetele... daca va doare burta nu stati ... la mine a fost rau , dr. mi-a spus c aorice durere simtitia afecteaza colul dar mai ales pe bebe

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput