Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

oficial ma iubesti,
si neoficial ??

sa dea DOmnu sa iasa cum vreti voi

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Natalia Maria ? niceeee

noi ne gandeam la Amalia... la nume de baiat. ..
angie spuena si ea de nume de fata ... dar... am pierdut

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ui la ele iar vb de mancare
o sa ne facem de o tona

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Pai Mirela eu sunt o graviduta mai ciudata nu prea am pofte si nu stiu ce sa mai pap. Ca ce am gatit aseara e gata deja. DE dimineata de la 7 de cand m-am trezit ma tot intreb ce sa fac de mancare, de preferat ceva ce nu am mancat acum recent.

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

aceeasi pb o am si eu... nu am pofta de nimik , nu-mi doresc sa manac nimik... dar cand sobolanii ma rontaie la stomac.. pap ce-mi cade in mana ... ceva de la care nu mi se face rau
de dim , am deshis frigiderul si doar am vazut laptele si ....

si-s chiauna de somn , is treaza de la ora 4

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Salut fetele. Eu sunt Mihaela. Am deschis un subiect acum ceva timp, cred ca pe la inceputul lunii Iulie despre conceptie. Am fost invitata de cos_minutza sa ma alatur aspirantelor la titlul de mamica, caci eu si sotul vrem sa incepem de prin septembrie anul asta. Eu am intrat pe site ul unde m-a invitata cos_minutza si am citit cu sufletul la gura toate replicile dintre fete si ma gandesc ca in mod deosebit mi-a atras atentia bebelu86 si alte fete care sunt deja mamici. Nu stiu daca o sa vreti sa ma acceptati si pe mine printre voi, dar eu macar am zis sa incerc, ca s-ar putea sa vin si eu cu o veste buna curand si ce-i mai minunat decat s-o imparti cu prietenii.
Eu sper sa tinem legatura si sa ne impartasim una altora experientele de viata. Voi ce serviciu aveti dragelor? Sau ati intrat deja in concediu de maternitate? Indicati sa se intre cat de repede in concediu, sau e mai bine sa se mai astepte un pic?
Va pup si sper sa vorbim curand.
PS. Eu acum sunt la servici, dar pur si simplu nu ma pot abtine sa nu intru pe site ul asta absolut minunat si as fi si mai bucuroasa daca mi-as face prietene cu care sa vorbesc si sa ascult sfaturi de la ele.
Cheerio!!

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Andri eu de dimineata am baut 3 pahare de lapte batut si am mancat 2 nectarine, o punga de covrigi si niste ardei. Ca la munca nu ptrea pot sa-mi iau multa mancare gatita. Dupa mine daca as manca numai covrigei ar fi asa de bine...

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

andri..eu m-am gandit dac e fetita Alexia-Natalia(de 5 ani ma gandesc la numele asta)si daca e baiat nu stiucred ca Tudor imi place dar nu-i place sotului..si dup testul de la Bebelu mi-a iesit baiat
o sa aleg cand voi fi sigura 100%

Angie+15

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

angie si noi , la inceput ne-am oprit la Alexia... pana de curand..insa parca era neterminat , ii mai trebuia o completare , ceea ce la tine e perfect , insa noi suntem chititi ca bebe sa aiba un singur nume... de asta am ajuns la Amalia

la baietei ... am o colega al carei baiat e Tudor de asta nu ma gandesc sa-i pun acelasi nume , dar e un nume SUPERB... noi ne gandeam..eu ma gandeam ca sotul se gandeste doar la fete , MA gandeam la Dragos sau Stefan

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Buna Mihaela , bine ai venit
Doamne ajuta sa vi cu vesti bune
normal k te primim cu drag.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput