FIV DR. DRAGOS ALBU 7
Raspunsuri - Pagina 17
maria81 spune:
lumimar,
mie dr. Uscatescu mi-a dat aspenter, iar dr White mi-a zis sa il i-au pana cu 10 zile inainte de punctie, cand il inlocuiesc cu clexane
el mi-a indrodus clexane, inainte cu 10 zile de punctie, in protocolul pt FIV si mi-a zis ca nu e nevoie sa merg la hematolog, dar eu am mers
si o sa continui cu clexane si dupa punctie, embriotransfer
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
maria81 spune:
multumesc samira
eu recunosc ca inca nu am citit prospectul si sincera sa fiu nici nu ma gandeam ca s-ar putea asa ceva
nici o sarcina, 3 IA
maria81 spune:
bine ai venit amacuba
Doamne ajuta sa fie asa cum iti doresti tu
nici o sarcina, 3 IA
lumimar spune:
Bine ai venit Amacuba,sa dea DD sa nu ai sedere lunga aici sa treci repede la gravidutze
Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speranta2 Aaaaa inca ceva. Mi-am dat seama mai Babyblue ca eu am 2 ovare si am AMH mai mic ca al tau, asa ca.... |
doamne, este absolut ingrozitor stresul asta.
noi avem 2 IA nereusite la activ si dr. albu ne-a recomandat fiv-ul. am emotii ca atunci ca va vedea amh=ul sa nu ma respinga, sau sa produc la stimulare foliculi goi. vreau sa zic ca la IA cu stimulare a crescut un singur folicul, din cei care se vedeau pe ovar la eco.....:(
ma termina psihic tot acest stres...astept ziua de ciclu ca sa incep stimularea asta...doamne, dc am reusi si noi...
tu cand faci fiv?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
samira33 spune:
baby,nu te mai chinui atat singura.
incearca sa te relaxezi...stii foarte bine ca vei face ca la carte tot ce tine de tine/de voi sa va indepliniti visul...insa sunt si lucruri pe care nu le putem controla si atunci aplica si tu principiul:nu are rost sa sufar si sa ma consum pentru ceva ce oricum nu depinde de mine.
e bine ca stii cu ce "defilezi" si vei incerca sa scoti cat se poate de mult din materialul pe care il ai la dispozitie.
maria81 spune:
babyblue stai linistita nu te mai stresa atata ca nu rezolvi nimic, iar dr. o sa incerce sa faca tot posibilul sa fie bine
Doamne ajuta
eu am 3 IA nereusite la activ cu dr. albu. la prima IA am avut un folicul, la a II-a 2 foliculi (stimulare cu menopur), iar la a III-a IA am avut 7 foliculi stimulare cu puregon si nimic.
de 2 zile am inceput protocolul lung pt FIV.
valoarea mea la amh este 1,4 (valori referinta 1-8), facut la synevo
asa ca stai linistita ca nici eu nu am raspun bine la primele 2 stimulari desi valoarea la amh este putin mai mare
nici o sarcina, 3 IA
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria81 babyblue stai linistita nu te mai stresa atata ca nu rezolvi nimic, iar dr. o sa incerce sa faca tot posibilul sa fie bine Doamne ajuta eu am 3 IA nereusite la activ cu dr. albu. la prima IA am avut un folicul, la a II-a 2 foliculi (stimulare cu menopur), iar la a III-a IA am avut 7 foliculi stimulare cu puregon si nimic. de 2 zile am inceput protocolul lung pt FIV. valoarea mea la amh este 1,4 (valori referinta 1-8), facut la synevo asa ca stai linistita ca nici eu nu am raspun bine la primele 2 stimulari desi valoarea la amh este putin mai mare MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA nici o sarcina, 3 IA |
cati ani ai?
sotul ce probleme are?
la noi la IA ni s-a zis ca sansele au fost f mici pt ca mie mi-a crescut un singur folicul, in urma stimularii cu menopur, iar sperma sotului, dupa preparare a fost deplorabila. deci motive din ambele parti. de aceea ne-a propus FIV.
dc tu ai protocol lung, iar eu din 1-2 sept il incep pe cel scurt, inseamna ca ne potrivim cam in aceeasi perioada. mie dr. albu mi-a zis ca au embriolog pana in data de 20 sept, apoi nu mai pot face...ideea era sa prindem punctia si embriotransferul pana la data aceea. tu stii asa ceva? poate am inteles eu gresit...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
lumimar spune:
Babyblue sotul tau ce tratament urmeaza pt imbunatatirea gigeilor?
Pupici
Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot