FIV DR. DRAGOS ALBU 7
Raspunsuri - Pagina 11
lumimar spune:
Aristica dr White ti-a prescris el progesteron injectabil sau l-ai cerut tu?
Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot
valentinag spune:
Buna fetele.
Am o intrebare,in banii de procedura intra si consultatiile din timpul FIV-ului?Sau platesc 80 de mil pentru el plus toate celelalte consultatii,de cate ori ma duc?
Multumesc.
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
adrianaady spune:
Valentina mai platesti monitorizarea cam 4 mil, si analizele de estradiol si progesteron pe care le vei face, maxim 7-8 mil.
valentinag spune:
Multumesc Adriana.
Si pe medicamente cam cat se da,asa in general,ca stiu ca-i personalizat la fiecare,in jur de 1000E?
Va intreb,ca vreau sa fac o socoteala,sa vad cat duce in final.
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
samira33 spune:
da,valentina,poti ajunge si la 1000E...depinde de schema de care ai nevoie...poti da si 6-700E pe tratament...dar si 2000E.
adrianaady spune:
Valentina la tratament nu poti stii de la inceput cit te poate duce, eventual daca stii cu ce vei face stimulare si cam cu ce doze, poti aproxima in cel mai bun caz. Pe mine m-a dus aproximativ 8000 ron, dar am avut o stimulare puternica. orientativ intre 1000-2000 euro poate costa un tratament de stimulare.
lumimar spune:
Buna dimineata fetelor,sa aveti o zi super buna!
Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot
maria81 spune:
buna fetelor
in legatura cu FIV eu am intrebat la MEDLIFE si mi-au spus ca o sa coste in jur de 3000 Euro, cu tratament cu tot. Au facut ei un calcul aproximativ
aristica cand mai mergi la eco?
va pup pe toate
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
aristica spune:
maria - calculul e O.K. Pe noi ne costa ceva mai mult, ca facem FIV+ICSI. Pe tratamentul de stimulare am dat pana acum 22 milioane, dar vom mai da maxim 10 milioane (mai avem de luat Menopur - dupa eco nr.2 sau 3, cand se hotareste finalul schemei - si Pregnylul). Vei adauga 700 lei ecografiile, la fiecare set de ecografii mai platesti cate 38 lei pentru fiecare analiza de estradiol si progesteron, vei mai plati cultura din col si secretia - 90 lei, iar sotul va plati spermocultura - 80 lei. Astea se achita initial, iar la punctie achiti suma mare, a FIV-ului propriu-zis. La eco ma duc peste 2 zile, dar deja burta mea e diforma, adica pe partea stanga vad ca am o usoara umflatura, exact cum ma asteptam, ca aici am produs mai multi foliculi si mai mari si prima data. In afara de momentul in care fac injectiile si va scriu voua, nu ma gandesc deloc la aceasta procedura, caci prima data am stat prima saptamana lipita de pat, am mancat fara sare...vai de mine si degeaba, a doua oara am stat 12 zile la pat, stresata, am mancat doar vita si pui fiert, aveam si chilotii opariti, sa nu iau vreo bacterie....ce mai, vai de curuletul meu si tot degeaba, asa ca de data asta gata: Ce-o vrea Dumnezeu!
lumi - eu i-am zis doctorului de progesteron injectabil si el a zis ca e foarte bine daca gasesc, dar, daca nu reusesc sa fac rost de el, mergem pe utrogestan.
maria81 spune:
buna fetelor
aristica ma bucur ca nu esti stresata si ca poti sa fii detasata, e mare lucru
Doamne ajuta sa fie cu noroc de data asta, eu am o presimtire ca de data asta o sa se lase cu bebei
tu faci o fiola de diphereline sau 1/2 de fiola ?
nici o sarcina, 3 IA