FIV DR. DRAGOS ALBU 7

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Vai, fetelor, motanul nu se adapteaza si plange ca descreieratul (cred ca daca-l scot in curte face infart) n-am net, n-am cablu, n-am gaze (deci tre' sa ma spal la socrela)...da-i asa de bineee.

mirelush bine-ai revenit. Felicitari pentru aer si provizia de legume

Fetele...e cam ciudat, dar dupa ce terminati AC, vine menstruatia si primele doua ecografii se fac la menstra. Lumi in prima zi a fost putina, dar a doua zi a venit cu cheaguri, am avut chiar si doua pielite, de-am crezut c-am fost gravida si-am avortat...apoi mi-am amintit ca am facut eco, analize de secretie, analize din col, analize de sange, deci nu se putea...am citit prospectul la diphereline si m-am calmat - e normala o astfel de schimbare la menstra.

Menopurul in incep peste 2 zile. Acum am doar dipherelinele si tratamentul de la hematolog.

adita, ca sa parafrazez un nou fil romanesc; "Eu cand ma ou, ma ou" Salutari tie, si celor doi prunci de la semnatura!

E2 - estradiol
P4 - progesteron
...nu-i bai, nici eu nu le stiam la primul fiv...asta sa fie inconvenientul la tine si sa va graviduta

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

aristica, considera si tu pe moment (pana ai toate utilitatile) ca esti ecologista convinsa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Aristica,esti cool fetita,ce sa-i faci stai la casa,ai curte n-ai vecini deasupra...esti o fericita...restul nu mai conteaza
Pupici

Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

sar'mana, dragele mele...da, ma gandeam eu c-as fi eco daca mi-as scoate o copaie in mijlocul curtii, sa se incalzeasca apa si sa ma spal cu sapun de casa pe par . Beleaua e cu distrigazul care n-a ajuns inca sa faca receptia, in rest, totul e aranjat (sa va spun ca la curent a durat 6 luni pana ne-au bransat, desi aveam contractul semnat?...deh, Romania). Iar cu rds-ul...ieri am sunat si-am zis ca-i dau in judecata, bine, stau cu un net mobil de la vodafone, dar nu prea face fata. Aseara am bagat o furculita in locul antenei, in fundul tv-ului, ca-n vremea studentiei mele si am prins antena 1 si tvr2. Despre pregatirea mea de fiv...ce sa va spun, in fiecare dimineata ma injecteaza sotul in burta, de maine seara trebuie sa fac si 2 injectii de menopur. Eu am pemtru astea seringi de diabet, ca sa "amestec" substanta cu serul si o seringa mai maricica, cu acul gros pentru injectat...sau e invers? cu aia cu acul gros se amesteca si cu aia de diabet se injecteaza?

Mergi la inceput

La Multi Ani!, adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

aristica: acul gros este pentru amestec. cel subtire e pt injectat.cred ca ma suiam pe pereti daca era invers, pt ca la ultimul FIV tare greu mi-am facut injectiile:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

aristica eu amestecam solutia cu acul mare si facem injectia cu acul mic subcutanat (in burtica) eu am facut si menopur si puregon, dar nu le amestecam intre ele ci pe rand, doar ca foloseam aceeasi seringa

succes

31+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infoFIV spune:

aoleooo, mai fetelor, dar curajoase mai sunteti!
eu mergeam in fiecare zi dimi si seara sa imi faca injectiile la clinica de-abia dupa ET mi-am luat inima in dinti - caci obosisem- si imi facam Clexane-ul singura dar nici acum nu imi dau seama cum de am reusit . Nu mi-e frica deloc sa mi se faca injectie dar sa nu ma uit la acul care intra ca ma ia cu lesiiiin. Ce sa mai zic de domnul meu, numai daca ii arat acul face cu lesinul . Si imi amintesc ce sadica eram povestindu-i cu lux de amanunte cum intra acul ala in mine

Mergi la inceput

sar-mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor,cele care beti ceai de cretisoara,nu v-ati constipat? Eu de doua zile am inceput sa beau si tot de atunci nu am mai iesit afara si simt ca-mi plesneste burta de balonata ce sunt... cred ca daca mai continuui asa in doua zile o sa zbor.... Nu stiu ce sa fac sa-l opresc sau sa beau in continuare si poate se intampla minunea maine sau poimaine...
Pupici

Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput