Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!(441)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

Scumpe randunici, s-au actualizat sumele stranse in conturile de la Unicredit, astazi 10.08.2010. Eforturile voastre chiar au dat roade, sunt convinsa de asta. Multumim lui Dumnezeu!
JOS PALARIA IN FATA VOASTRA!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Avem si cont paypal: bebesiluan@yahoo.com
Ariel rugase pe una din voi sa verifice daca e activ, transferand ceva, 1 euro de ex dar deocamdata nu ne-a raspuns nimeni. Eu nu am cont paypal, voi incerca sa-mi fac acum si sa verific eu dar daca vreuna din fete mi-o ia inainte as fi chiar recunoscatoare!

Mergi la inceput

Am verificat, contul paypal merge!

Mergi la inceput

Si chiar daca s-a decis sa mutam subiectul exclusiv la Umanitare, pt ca au fost aici tot felul de discutii si presupuneri, iata
sms primit adineauri de la Simo:
"Nu stiu prin ce am dat de inteles ca nu mai vreau ajutorul vostru. Stiu sigur ca nu am zis asa ceva si nu stiu cine imi pune cuvinte in gura! sunt extrem de obosita, sunt ff necajita cu Siluan ca nu e bine...toate celelalte acum ma depasesc"

Eu alte comentarii nu mai am si, de acum, ca si Ariel promit sa revin exclusiv la tematicile crengutei noastre si sa vorbesc despre campania Siluan doar la Umanitare, acolo unde zilele astea, in afara serviciului si a Iuliei, imi e in principal locul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Super! Super pentru paypal!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ramo
ma bucur ca ati rezolvat cu paypal-ul.. eu nu am asa ceva sa verific daca merge si nici nu ma pricep..
Doamne ajuta in continuare, acum ca au ajuns unde trebuie, sa mearga bine lucrurile!
.. nu mai am timp liber deloc, citesc si scriu p-aici mai pe apucate... si la cum se anunta lucrurile la job, va fi tot mai rau.. sunt cam trista..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Vali
Eu ieri cand te-am pupacit de am aflat ca-i ziua ta, deci daca licitasei pe concealerul ala ca si cadou ... sorry ... promit sa ma revansez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Naty mii de pentru timpul pe care reusesti sa-l acorzi campaniei umanitare pt Siluan!
Tot atatea daruiesc si lui Ariel care s-a implicat si ea trup si suflet in aceasta cauza,si sper ca sunt mai bine copii, dar si ea ...
Nota 10 si tuturor celor care si-au facut timp ,de asemenea , sa se implice si sa caute informatii si toate cele necesare, precum si celor care ajuta cu o rugaciune ,si nu in ultimul rand , cu o suma de bani, cat de mica..

Luny sa va fie de bine escapada la mare! Hai nu mai fi suparata cu jobul, asta e ...or veni si vremuri mai bune..

Mimo pt ziua de ieri! Distractie placuta la Bran, o sa fim si noi prin zona de vineri pana duminica, la Rajnov..
Vali si tie!
Eu am o stare foarte ciudata, maine pleaca mama in Spania, la sormea , sta pana pe 19...si i-o dau si pe Alexia cu ea...biletul e luat de vreo 2 luni, dar abia acum m-am intrebat daca am facut bine ca am cedat rugamintilor si i-am dat-o si pe Ale...sunt sigura ca va avea grija maxima de ea, dar am asa un sentiment ciudat...parca e totusi cam departe...sigur o sa plang maine la aeroport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Ma bucur ca au ajuns cu bine copiii la Hanovra si imi pare rau ca Simona primeste mesaje gresite de la noi. Nu a spus nimeni ( sau nu am inteles eu nicio secunda asta ) ca nu mai vor ajutorul nostru, pacat! Sper din tot sufletul sa fie bine puiul ala mic, si toate discutiile astea sa se uite. Si mi-as mai dori ca Naty si Ariel sa nu poarte ranchiuna nimanui, toata lumea a ajutat asa cum a putut si a stiut, cu bani, cu idei, cu rugaciuni, cu vorbe bune. Nimeni nu a avut vreo intentie rea vreodata, si povestea asta trista nu trebuie sa nasca nici monstri si nici eroi, trebuie doar sa fie salvat un puiuc de om!

Nicol, trec repede 8 zile, ai sa vezi !

Zoze, bafta maxima astazi si drum lin pana la mare!!!

Revin!

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata si de la noi!

Multam de cafea... e mare nevoie.... si azi intr-o saptamana intru in concediu, si asa de rau se lungesc zilele asteaaa...

Nicol eu zic ca ai facut bine ca ai lasat-o. Se plimba si ea, vede altceva. O sa-i placa, sunt convinsa. Iar tu esti doar mama, si e normal sa simti asa

Oare Zoze ne da si noua un semn despre cum fu la doctor? Ii dau un sms. Ma enerveaza ca ne ratam la mustata la mare. Ea pleaca pe 18 si noi ajungem pe 19

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput