tupeu de parlamentar

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madanic

Raman la nedumerirea mea, de ce este in parlament daca nu pentru a vota printre altele si ordonantele emise de guvern, chiar daca nu-i guvernul lui? Acuma daca am pierdut alegerile gata, ne-am luat jucariile si am plecat? Si iti amintesc ca votul poate foarte bine sa fie nu, dar macar sa-si exprime "for the record" optiunea.
In alta ordine de idei, ceva initiative legislative? La capitolul asta cum stam?

Ma gandesc cum e analizata activitatea europarlamentarilor. Initiative, luari de cuvant, activitati in grupuri europarlamentare.
La noi, nici macar prezenta la vot nu mai e, cica, un criteriu. Dar ar trebui sa luam modele dintre chiulangii...

...Uite, ca m-am inselat...Antonescu a fost in Parlament!
A fost in biroul lui Voiculescu, ca sa puna ordine in strategia opozitiei, alaturi de Ponta. Ceva solutii de criza? Nu, normal...sa mai caute solutii pentru debarcarea lui Boc.
Mai, astia nici macar pentru discutii particulare nu se mai intalnesc pe-acasa pe la ei...ii costa curentul. E mai ieftin ala de la senat, adica pentru ei e moca.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput