Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 9
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Buna ziua fetele si de la noi eu sunt chiauna de somn pt ca aseara nu am inchisun ochii.Ori eu sunt loca ori copilul asta al meu e cel ami ciudat posibil.E a treia oara acnd vine cumnata si ramane la mine peste noapte cu sotu si a treia oara cand ea nu doarme si urla,si cand am fosta la ei la c-ta la fel a facut nu stiu ce sa mai cred,mai nou o respinge si pe mama cand o ia in brate se pune pe plans.Am copt si facut salata de vinete cu ea dupa mine in balansoar macar sa maninc ceva pe ziua de azi ca somn nu stiu cand prind.Va pup si mai revin ca de treaba chiar nu am nici un chef de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
Of, of, of
Imi pare rau. Cred ca incepe sa se obisnuiasca numai cu tine si sa nu mai accepte pe nimeni in preajma. Ar trebui sa faci o poza mare cu tati, asa cum a zis Lorex, ca risti sa-l respinga si pe el cand va veni acasa.
Curaj
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
ioana_fota spune:
Miremia ai PM.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
xela_07 spune:
a facut si al meu oficial primii pasi de-a busilea ca se tara de ceva vreme si chiar astepatm sa vad cand se intampla minunea. e inevitabil sa nu-l compar cu A care era mult mai lenesa ca el la varsta asta. chiar ma gandeam la ce a spus cineva ca s-a ridicat un tatic de pufulete la 7 luni singur in picioare si mi se parea SF dar nu m-ar mira sa se intample si la noi treaba asta devreme.
de vreo 2 zile cand incepe sa planga si ma vede prin zona intinde mainile dupa mine sa-l iau in brate .
lorex-ce frumos papa Iuria. si tu mi se pare ca ai experienta nu gluma cu linguritza .
ayanna-chiar ma gandeam ieri la tine. eram convinsa ca va iesi f bine la job.
bubu - e super ca v-ati distrat. eu astept si pozele cu tine mireasa...
ioana - si la mine plange C daca nu ma are in preajma cand e obosit.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui xela_07 a facut si al meu oficial primii pasi de-a busilea ca se tara de ceva vreme si chiar astepatm sa vad cand se intampla minunea. e inevitabil sa nu-l compar cu A care era mult mai lenesa ca el la varsta asta. chiar ma gandeam la ce a spus cineva ca s-a ridicat un tatic de pufulete la 7 luni singur in picioare si mi se parea SF dar nu m-ar mira sa se intample si la noi treaba asta devreme. de vreo 2 zile cand incepe sa planga si ma vede prin zona intinde mainile dupa mine sa-l iau in brate . lorex-ce frumos papa Iuria. si tu mi se pare ca ai experienta nu gluma cu linguritza . ayanna-chiar ma gandeam ieri la tine. eram convinsa ca va iesi f bine la job. bubu - e super ca v-ati distrat. eu astept si pozele cu tine mireasa... ioana - si la mine plange C daca nu ma are in preajma cand e obosit. Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
Ea seara adormea sg fara problema in patutu ei si pe la 4.30-5.30 cand papa o luam langa mine pana pe la 7-8 ,ei bine aseara am luat-o in pat cu mine si degeaba
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
tomaca spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Buna ziua fetele si de la noi eu sunt chiauna de somn pt ca aseara nu am inchisun ochii.Ori eu sunt loca ori copilul asta al meu e cel ami ciudat posibil.E a treia oara acnd vine cumnata si ramane la mine peste noapte cu sotu si a treia oara cand ea nu doarme si urla,si cand am fosta la ei la c-ta la fel a facut nu stiu ce sa mai cred,mai nou o respinge si pe mama cand o ia in brate se pune pe plans.Am copt si facut salata de vinete cu ea dupa mine in balansoar macar sa maninc ceva pe ziua de azi ca somn nu stiu cand prind.Va pup si mai revin ca de treaba chiar nu am nici un chef de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
Gata, s-a marit si face diferenta intre mama si restul si nu-i mai accepta. Isi strica ea confortul si cuibusorul in care s-a obisnuit. Unii copii nu accepta strainii si sa nu o obligi daca nu vrea. Ce sa-i faci daca te iubeste asa mult !!!
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
ana_g spune:
LML Sebi si Daniel!!!!!!! Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!!!
clar iese dintele, m-am uitat mai bine
mama unui pui...Stefan
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui tomaca Sebastian Mihai - de Evyme Daniel Alexandru - de Onitza varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Subscriu
danyelana spune:
E tare liniste pe aici.
Sper sa fie de vina vacanta si nu altceva
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui ana_g 'neataaaa cu surle si trambite va anunt ca a inceput sa iasa la iveala dintisorul!!!! deocamdata e ca un punctulet, de fapt sunt 2 unul langa altul, initial am crezut ca un puf, ceva, m-am spalat si mai bine pe maini si am pus deshtu' acolo....ala e! daca stau si privesc in urma, totul s-a petrecut relativ ok, adica fara nervi prea mari......doar cu o tona de saliva lipicioasa ayanna, ne-ai lipsit va lsa...ne mai auzim! mama unui pui...Stefan |
Felicitari !!!!!!!!!!!!
Unde-i Ayanna ? cred ca tre sa-mi fac alti ochelari !
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui simplicity La multe lunite Sebastian Mihai de Evyme Daniel Alexandru - de Onitza Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana) Vesnic indragostita de voi doi ! |
Subscriu
ana_g,ne-ai amagit
mami de 2 ochi albastri