Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 11
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel am fata mare si ma ajuta, sta cu ema cat spal vase, prepar fructe-piureu, pun masa. Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
simplicity spune:
Cris.mario pe unde e?cred ca inca lucreaza la acte....
MP nu spunea ca numai duminica lipseste?
Decenuela se bronzeaza?poate ca a fost la masaj si revine cu forte proaspete....
miremia spune:
Cris.d unde mergeti la piscina pt bebei?
Sa le fie de bine balaceala fetelor!
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
cris.dogarel spune:
MIREMIA pai pune un link, sa ne documentam si noi. fiecare cu alegerea lui
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
miremia spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel MIREMIA pai pune un link, sa ne documentam si noi. fiecare cu alegerea lui Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Este la "Alaptare" imediat sub "Bebelus".
_
AMR 7 kg
miremia spune:
Raportez rufe calcate, casa aranjata, bebitza dormind si mancare nefacuta. Nu stiu ce sa gatesc, eu as manca numai pui cu ciuperci (intrebare: pufuletii cand vor avea voie ciupercute?).
Ceva retete cu avocado pt bebei iegzista? Sa ma scuzati daca le-ati scris si eu le-am sarit.
Am fost duminica, dupa impartasanie , la piata volanta de pe bd.Unirii. Am luat niste rosii ff gustoase ca cele de gardina cu pulpa multa, morcovei, dovlecei, pastarnac pt supita si niste vinete.
Mai aveau si fructe de padure....afine de cultura la 20 ron/kg, zmeura, catina (oare asa se numesc bobitele portocalii?). La ora la care am ajuns mai erau doar 3 tarabe deci e de mers ori sambata ori duminica dimineata. M-am gandit sa va zic si voua, poate este cineva interesat.
_
AMR 7 kg
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia Raportez rufe calcate, casa aranjata, bebitza dormind si mancare nefacuta. Nu stiu ce sa gatesc, eu as manca numai pui cu ciuperci (intrebare: pufuletii cand vor avea voie ciupercute?). _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
decenuela spune:
hello fetili............
ne-am intors di la mari!!!
sunt obo rau....si lihnita de foame( da beau o bere sa ma racoresc) dar am aj cu bine...fara incidente de niciun fel.
ma duc sa-i tuflesc o tt lui jiji ca miauna...
va povestesc cand pot
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana) Vesnic indragostita de voi doi ! |
Toc o ceapa si 2-3 catei de usturoi, le calesc in ulei de masline in care am pus cimbru si busuioc (cred ca poti sa pui orice condiment doresti). Apoi pun ciupercutele si dupa ce lasa ceva apa pun pieptul de pui taiat fasii. Cateodata cand am rosii gustoase le tai cubulete si le pun si pe ele.
Am facut si cu sos din smantana pt gatit si au iesit bune.
Am urcat ceva poze cu diversificarea noastra.
_
AMR 7 kg
miremia spune:
citat din mesajul lui decenuela hello fetili............ ne-am intors di la mari!!! sunt obo rau....si lihnita de foame( da beau o bere sa ma racoresc) dar am aj cu bine...fara incidente de niciun fel. ma duc sa-i tuflesc o tt lui jiji ca miauna... va povestesc cand pot Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!... |
Dece wb! Nu mai zic cat ne-ai lipsit.....
_
AMR 7 kg