Dovlecei in sarbatoare *178* La multi ani TECHILA!
Raspunsuri - Pagina 22
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 In seara asta am si eu www.youtube.com/watch?v=BOabYYF5daA&feature=player_embedded" target="_blank">un invitat Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 10+ Bruce, minunea noastrå |
Hai, mai fetelor, stiam ca taica-miu s-a uschit de-acasa de cateva zile. Mi-a zis el ca-mi face o surpriza dar nu banuiam ca ajunge tocmai pana la Iulika.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamideandrei
te pup! ce faci? cum iti este? eu nu pot vedea ca n-am adobe pe calc ANDREI |
Mulumesc sunt binisor.Inca nu s-au dus naibii greturile si ma iau de la orice miros.Må doare si spatele ceea ce e normale si drumurile dese la toaleta in special noaptea sunt si mai normale..
azi am fost la plimbarica si m-am intalnit cu mamica celuilalt Bruce din cartier(avem 2 Brusi) care mai sunt si de o seamå.Si vb asa cu ea , ii spun ca astept urmåt copil la care ea zice ca si ea e gravi.Am rås si ne-am pupat de fericire.Nu stiu mi se pare super coincidenta.Data viitoare o intreb daca va avea fata ce pårere are de numele Daniella??
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 10+
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui techila
cam turbat invitatul tau...a tras ceva inainte? Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Ei a tras..!tu nu vezi ce pasnic e bunicul
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui liliac1
Hai, mai fetelor, stiam ca taica-miu s-a uschit de-acasa de cateva zile. Mi-a zis el ca-mi face o surpriza dar nu banuiam ca ajunge tocmai pana la Iulika. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Da si raspunde si la numele de Bubu.
Bruce, minunea noastrå
techila spune:
iar ne-a dat uka tema de meditat la noapte...
va doresc noapte buna duduilor!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
raluk16 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Iulika29
Mulumesc sunt binisor.Inca nu s-au dus naibii greturile si ma iau de la orice miros.Må doare si spatele ceea ce e normale si drumurile dese la toaleta in special noaptea sunt si mai normale.. azi am fost la plimbarica si m-am intalnit cu mamica celuilalt Bruce din cartier(avem 2 Brusi) care mai sunt si de o seamå.Si vb asa cu ea , ii spun ca astept urmåt copil la care ea zice ca si ea e gravi.Am rås si ne-am pupat de fericire.Nu stiu mi se pare super coincidenta.Data viitoare o intreb daca va avea fata ce pårere are de numele Daniella?? Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 10+ Bruce, minunea noastrå |
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)