Dovlecei in sarbatoare *178* La multi ani TECHILA!
Raspunsuri - Pagina 18
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 In ce hal am ajuns, sa fiu o cheie, un obiect fara suflet...grav, trebuie sa iau masuri. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
tocmai mai..ca esti dinaia cu extra-soul
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
alex25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
ce sa fie?? _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Ceva mai smecher decat ce ai zis tu, sac!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Mai, dar dupa atatea prejituri nu da nimeni o beuturica ceva??? Hepilicoooo unde umbli, iesi pe strase.
techila spune:
www.sculesiechipamente.ro/Chei-imbus-torx-stelate/Chei-torx-191.html" target="_blank">uite uka...am gugalit io....
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
alex25 spune:
citat din mesajul lui techila www.sculesiechipamente.ro/Chei-imbus-torx-stelate/Chei-torx-191.html" target="_blank">uite uka...am gugalit io.... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Haide bre, de ce m-ai dat in gat, ca anume scrisesem litera aia gresit...sa vezi ce iti fac cand te vad live.
happy_uka spune:
citat din mesajul lui alex25 Mai, dar dupa atatea prejituri nu da nimeni o beuturica ceva??? Hepilicoooo unde umbli, iesi pe strase. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Hepilica isi cere scuze, era obosita tare Cica va pupa!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
techila spune:
citat din mesajul lui alex25 Mai, dar dupa atatea prejituri nu da nimeni o beuturica ceva??? Hepilicoooo unde umbli, iesi pe strase. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
www.google.ro/imgres?imgurl=http://insiderspassport.com/images/mojito.jpg&imgrefurl=http://insiderspassport.com/summer-cocktails-the-legendary-mojito&h=510&w=240&sz=51&tbnid=SXhwkJv6-M9b3M:&tbnh=131&tbnw=62&prev=/images%3Fq%3Dmojito&usg=rzuhDHt60inimI4WX50LAXr2LmM=&sa=X&ei=661hTMbpPM7uOd6A6Z4K&ved=0CCIQ9QEwAg" target="_blank">special pentru setea cheii
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
Iulika29 spune:
Ce va iubesc fetelor!!Ma bucur tare mult ca v-ati intors!Stiam eu ca sunteti fete de gasca!
e petrecere ceva??
Nu de alta dar pe aia faina am ratat-o..Dar am citit tot in pauze la servici si au decretat colegii( mai mult suedezii, ca romanii stiu ce imi poate capul) ca gravidele o iau razna.Måi am ras cu lacrimi si såracii ma intrebau de ce rad si cum naiba så le explic la suedezi ca aia sunt batuti in cap.Oricum la pozele care le-a trimis Raluk cu femeile ale asucate m-am pråpådit.
Merg så mai citesc din urmp ca ajunsesem la pagina unde fetele noastre au intrat aici la noi din nou.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 10+
Bruce, minunea noastrå
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Hepilica isi cere scuze, era obosita tare Cica va pupa! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Te rog din suflet sa ii transmiti de la mine "noapte bunicica"
happy_uka spune:
citat din mesajul lui techila www.sculesiechipamente.ro/Chei-imbus-torx-stelate/Chei-torx-191.html" target="_blank">uite uka...am gugalit io.... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
aaa...dinaia pentru suruburi cu cap profil torx!!
_