Dovlecei in sarbatoare *178* La multi ani TECHILA!
Raspunsuri - Pagina 17
alex25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui biaz29
Cu incredere, Alex, mami. Sunt foarte generoasa in seara asta. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Ma servesc, cum sa nu, ca si asa sunt cam www.google.ro/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_wY69L7R7nFw/S1MVngDLj2I/AAAAAAAAAZw/HxrByitfiiE/s400/fat_women_250x251.jpg&imgrefurl=http://danighazali8.blogspot.com/&usg=554JdK2RrqBr9ALcDhc8iT3EMf4=&h=251&w=250&sz=22&hl=ro&start=0&sig2=_2K6c0kq2UhS-_ZGNhNtzQ&tbnid=OASTX3P25sU_aM:&tbnh=165&tbnw=174&ei=baphTIDQMMPI4AbMifXHCg&prev=/images%3Fq%3Dfat%2Bwomen%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DN%26biw%3D1132%26bih%3D510%26tbs%3Disch:10%2C300&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=265&oei=HaphTNTBI5HQjAf90vSNCQ&esq=4&page=1&ndsp=11&ved=1t:429,r:6,s:0&tx=118&ty=38&biw=1132&bih=510" target="_blank">slabutza
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
techila spune:
lasa mai alex...daca esti suficient de slabuta incat sa incapi in lenjerie sexoasa este ok
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
adica fundalul??? nu prea se poate...din motive obiective... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
iti zic ca la sora mea: nu ai de ce sa te simti amenintata! si tu esti frumoasa, asa..in felul tau .. e pacat sa aspiri la ce au fetele astea, daca nu poti avea..
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila lasa mai alex...daca esti suficient de slabuta incat sa incapi in lenjerie sexoasa este ok Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
As putea sa ma consolez cu gandul asta
techila spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
iti zic ca la sora mea: nu ai de ce sa te simti amenintata! si tu esti frumoasa, asa..in felul tau .. e pacat sa aspiri la ce au fetele astea, daca nu poti avea.. _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
of doamne...si cat am incercat...am mancat ca o nesatula...nu m-am spalat cu zilele...nu m-am epilat niciodata sperand ca ...poate...intr-o zi...voi fi si eu asa...mi-ai spulberat visul...la naiba
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
happy_uka spune:
TUBULARA sau FRANCEZA, Alex este cheia
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
alex25 spune:
citat din mesajul lui happy_uka TUBULARA sau FRANCEZA, Alex este cheia _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
TORS, eu vreau sa fiu TORS....clar????
techila spune:
citat din mesajul lui happy_uka TUBULARA sau FRANCEZA, Alex este cheia _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
habar nu ai...alex este cheia sol....
nasterea a doua putze
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
TORS, eu vreau sa fiu TORS....clar???? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
ce sa fie??
_
alex25 spune:
In ce hal am ajuns, sa fiu o cheie, un obiect fara suflet...grav, trebuie sa iau masuri.