Centrala electrica in apartament ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Corina si eu le-am dat ceva bani la fiecare. Multumesc pt sfaturi! Al meu vrea sa punem cu tzevi PPR. Nu mi-e clar daca caloriferele de aluminiu sunt mai bune decat cele din otel sau doar mai aspectoase. Dar cred ca din otel iau si eu, ca sunt mai ieftine si prefer sa imi ramana bani sa fac altceva, daca tot sparg pereti (as face un 'refresh' la varul de pe pereti din camera copiilor)

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Laura, dupa parerea mea, cea mai buna solutie calitate/pret, este cea cu trasee din PPR, calorifere (de fapt convectoare) din otel, un termostat simplu, fara nici o programare (scaderile sau cresterile de temperatura dupa programare, noaptea/ziua, sau alte perioade cand esti plecata inseamna, de fapt, consum suplimentar de gaz). Daca vrei musai sa controlezi strict temperatura intr-o camera/sau mai multe, pui pe caloriferul respectiv robinet cu termostat. Atentie, nu se pot dota toate caloriferele cu astfel de robinete, trebuie macar unul, daca nu doua, cu robinet simplu.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Multumesc, rufus! Cam asta era si 'configuratia' la care ne gandeam noi. Dar te simti bine si mai increzator cand mai auzi ca si altii recomanda acelasi lucru Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ei, cu placere! Dati voi ceva banuti, dar o s-o boieriti, plus sentimentul confortabil ca nu depinzi de altii.
Spor la treaba!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Laura, spart pereti,pus centrala?

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Gabriela

La fix m-ai intrebat. De ieri suntem in pline lucrari. Eu lucrez de acasa de obicei, dar azi nu am stiut cum sa o tai pe usa mai repede ... ce zbarnaiala de bormasini, praf, mizerie. Cred ca imi ia cel putin o saptamana sa fac casa locuibila . Dar cine o sa se rasfete apoi cu bai luuungi, cu apa fierbinte si spuma sa dea pe afara!?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Gabriela

La fix m-ai intrebat. De ieri suntem in pline lucrari. Eu lucrez de acasa de obicei, dar azi nu am stiut cum sa o tai pe usa mai repede ... ce zbarnaiala de bormasini, praf, mizerie. Cred ca imi ia cel putin o saptamana sa fac casa locuibila . Dar cine o sa se rasfete apoi cu bai luuungi, cu apa fierbinte si spuma sa dea pe afara!?

bravooo.instalatia e pe Cu? ai sa vezi ce multumire vei avea la iarna. Izolatie exterioara ai?

o zi frumoasa !

Gabriela

Mergi la inceput

Gabi, nu e din cupru ci din PPR. Am ales varianta mai ieftina pt ca .. asta e situatia. Nici izolare externa nu avem. Sunt blocuri in jur la care se lucreaza intens la izolare, la noi nu au ajuns inca. E greu sa imi fac singura (stau la et.5), daca nu se face pe tot blocul. Oricum, am un perete de la sufragerie, unul de la baie si unul de la bucatarie spre exterior. Celelalte sunt incadrate de alte apartamente si nu e f, frig. Noi ne simtim bine la 20-21 de grade. Problema era toamna pana dadeau drumul la centrala de bloc si primavara cand o inchideau, dar zilele calduroase nu erau o constanta. Asa ca ne era greu sa facem macar alea 20 de grade in casa. Plimbam un calorifer elctric dintr-o camera in alta si rezultatul era doar pe moment.

Mergi la inceput

cu izolatie sau nu, diferenta se va vedea.
te astept cu detalii picante dupa prima baie .

Gabriela

Mergi la inceput