Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (127)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

O f mica parte din hainutele primite!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

sabu la mine e poate si defect profesional pt ca dupa ce am vazut atatea nasteri de tot felul abia asteptam sa nasc si eu natural pt ca teoria cel putin o stiam si vroiam sa vad si practica. poate daca nu as fi vazut cum decurge o nastere naturala fara complicatii eram si eu de cealalta parte a baricadei cu frica de durere, etc, desi nu cred ca eu is mai barbata, zoe

insa orice tip de nastere ar fi pana la urma sa fie toti cupii si mamicile lor sanatoase ca pana la urma vine cum vrea Cel de Sus e greu totusi ca si medic sa vezi atatea si atatea cezariene la cerere, sa vezi cat de dezinformata e lumea, sa vezi ca nici medicii nu ajuta in privinta asta...stiu cativa medici care zic f jovial in fata pacientei ca pt ei nasterea naturala = nasterea prin ceza culmea e ca toti is barbati

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

O f mica parte din hainutele primite!

Ano, e privat albumul tau... Si eu nu pot sa il vad sa ma delectez cu hainute frumoase... Da-i si tu la setari sa fie "public" albumul.

Sabina, 34+ cu Nicklas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

ana_25 pune-le pe userul comun ca ai contul privat

29+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Puiutza ce grasunel gazduiesti tu acolo! Lasa ca vei naste cu cineva competent si nu vor fi probleme! Poate chiar cu dr tau! Ziceai ca nu se mai gaseste vaccin anti rH cu 560lei! L-au scos de pe piata sau nu era la farmacia respectiva?!

Alina-Mirela 36+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

De la Sensiblu mi-au spus ca l-au scos de pe piata, desi aici am citit ca o burtica si l-a comandat acuma pe ala cu 560 ron! Deci nu mai stiu ce sa cred.

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Dana 35+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Neatza!

Clary tinem si noi pumnii strinsi pt voi! Yeeey!!

Oare toata saptamina o sa vina cite un bebic pe zi? Ca am inceput de ieri cu vestea despre Andre_flo si bebita ei, azi e Clary cu Biencuta. Cine urmeaza miine? Glumesc, pe mine oricum m-a apucat plinsul de emotie amestecata cu nerabdare

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

GATA!L-am rezolvat!!!Sorry!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Mai3, ai dreptate! Majoritatea doctorilor care zic ca nasterea naturala = cezariana sunt barbati! Habar nu au prin ce trecem noi... Stateam acuma si ma gandeam cum ar fi sa am o nastere fara epidurala (poate doar cu some laughing gas - nu stiu sa traduc - ca este f bine acceptat aici). Si tocmai ce mi-am dat seama ca in Danemarca (sau cel putin spitalul la care o sa nasc eu) este exact ceea ce spune articolul si tu. Aici nu hotarasc eu daca vreau epidurala sau nu. Aici hotaraste sotul, si trebuie sa semneze o gramada de hartii cum ca isi da acordul. Asta pentru ca ei stiu ca unele femei (ca mine) sunt mai slabe de inger, si cedeaza mai usor durerii si o sa implore pe toata lumea pentru o epidurala, chiar daca durerea nu este la o intensitate chiar asa de magnifica. Asa ca isi pun baza in sot, ca dehhh - cica tre' sa isi cunoasca sotia - si numai atunci cand sotul spune ca e timpul de epidurala, atunci fac! Hehehe...

PS - Just in case, eu si sotul am stabilit un cuvant pe care daca il spun, atunci e timpul de epidurala dupa parerea mea si o sa le spuna la moase. Cuvantul este "peaches" (din Ice Age 2 pentru cunoscatori ).

Sabina, 34+ cu Nicklas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ana, ce draguuut! CE dragalase sunt! Sa le folositi sanatoase!
Am vazut acolo niste caciulite f haioase

Mie tocmai ce mi-a venit o lenjerie de pat si niste cosmetice de la bubchen Parca tot azi tre sa vina si pompita de san

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

GATA!L-am rezolvat!!!Sorry!

pai mai pune odata linku

29+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze