Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (127)
Raspunsuri - Pagina 10
maitreyi spune:
eu saptamana viitoare ii spal si calc hainutele si scot tot ce am luat pt el din cutii si sa ii aranjez coltisorul
acum ca stiu ca ma duc sa nasc cu geanta pe umar fara NICIUN bagaj sunt foarteee relaxata ![]()
-----
Mami de
roza +
33 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
kiti2205 spune:
Am ajuns acasica, dupa o plimbare prin parc. Si am mancat asa - carnita de pui, ceva legume, doar ca erau "putin" aranjate sub forma unei shaorme
. Dar pe cuvant ca avea si carne si legume, deci a fost sanatos
.
Kiti,
31+ si mami de Vlad 15.05.2006
simona24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Am ajuns acasica, dupa o plimbare prin parc. Si am mancat asa - carnita de pui, ceva legume, doar ca erau "putin" aranjate sub forma unei shaorme Kiti, 31+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
kiti, m-ai facut sa rad cu lacrimi~

esti fenomenala!

simona
cu
matei 32+
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 Am ajuns acasica, dupa o plimbare prin parc. Si am mancat asa - carnita de pui, ceva legume, doar ca erau "putin" aranjate sub forma unei shaorme Kiti, 31+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Hahahahahahahaha!!! Hihihihihihihihihi!!!
35+
fulguta28 spune:
Buna seara, burtici!
Iata-ne cu vesti bune:
Bebelina are 1660 de grame, isi suge degetele de la manute si piciorute, deodata(zbanghie ca mama-sa zice doctorul).
Interzis la mezeluri, telemea si tot ce contine sare. Asta ca am tensiunea mare. Fara dulciuri, fara paine.
Si prima zi de prenatal. Ce bine este acasa fara griji.
Andre-flo, felicitari pentru minunea din casa, sa va aduca bucurii, fericire si sa fie sanatoasa si frumoasa.
Micuta Diana, bine a venit pe lume!
uta28 este
30+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro
kiti2205 spune:
Simona, Buburuzule
incerc si eu sa ma conving ca mananc sanatos ![]()
Fulguta - felicitari pentru vestile bune si savureaza prenatalul cat de mult se poate 
Kiti,
31+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
Mai sanatos nici nu gaseai!

Cristina
31+
maitreyi spune:
un articol fain despre epidurala
-----
Mami de
roza +
33 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
chichiutza spune:
Fulguta super vestile! Sa creasca mare si sanatoasa si sa te bucuri din plin de prenatal!
Cristina
31+