Mamici si Gravidute Italia ***(80)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!!

Dau iarasi buzna peste voi si imi cer scuze daca deranjez...Cum ca spuneam, sunt la odiseea fluturasi de marie-aprilie. Avem si noi aproape 10 sapt , am facut toate analizele...pe 9 sept mergem sa le interpreteze d-na doctor si pe 16 sept avem programare la eco de prim trimestru, atunci voi avea 12 sapt fix. Am si eu o intrebare ca stiu ca aici, in Italia difera multe fata de Rom...am vre-o sansa la 12 sapt sa mi se spuna sexul bebelinului ca tare sunt nerabdatoare...sau este prea devreme???

Va pup...multa sanatate!!

Ally , 9+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele!!! Asa mai la ora 10!Poftiti la !

Ally felicitari pentru sarcina!!!Suntem colege de odisee numai ca eu sunt cam inactiva momentan!
Prima ecografie care se facer este in general ca sa se vada daca sarcina este fixata bine si pentru determinarea varstei acesteia.Desi cred ca la 12 sapt.se vede sexul bebelului in unele cazuri...ca sa il afli depinde de ecograf foarte mult,cat e de performant.Unde fac eu era 2D asa ca nici o putulica a orizont.Daca faci eco la spital, nu cred ca sunt ei prea dotati...oricum la ecografia morfologica ,la 20 sapt. e posibil sa vezi si ce ai!

Alexandra distractie placuta in tara si felicitari pt aniversarea primului an de casnicie( cu intarziere)!

Raluca felicitari....Maeva este minunata:Ai o familie foarte frumoasa.

Despre noi...nimic nou sub soare.
Am fost si la eco si bebe e bine, creste bine...am facut si analizele,acum astept vizita ginecologica joi.
Giuliei i-am facut programare la spitalul de pediatrie din Roma sa ii facem vizita neurologica ,in decembrie abia.Intre timp face un tratament homeopat pentru prevenirea convulsiilor,poate ,poate functioneaza!
II ies si canini si mai avem crize de urlat!

Va pup ca am o mandruta mirositoare pe langa mine care cere schimbata!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

buna fetelor,ne-am intors si noi si va am,ca ne-a fost tare dor.
n-am apucat sa prind din urma niik,dar promit sa ma aggiornez cat mai repede.noi suntem bn,putin obositi de la drum dar tare fericiti sa ne intoarcem acasa.
acum merg sa despachetez,dar eram tare nerabdatoare sa va salut.
va mai odata pe toate,a dopooooooo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

salut si eu scurtut tare ca-s iar pe fuga.. n-am citit decat pagina asta ma duc sa recuperez...

ally ce te face sa crezi ca dai buzna? ori nu suntem o mana de mamici prin straini care , zic io , ca vrem sa ne ajutam intre noi...macar cu o vorba buna si un sfat..
daca nu ai mai trecut pe aici, ceva nu ti-a priit probabil, asta nu stiu, e alegerea ta..dar din partea mea esti bun venita!
cat despre raspuns la 12 sapt ..e cam cu dute-vino.. dar bine eu nu sunt experta..
eu stiu ca am facut la 20 de sapt si s-a vazut exact ce e.. eco,am facut-o(ca asa am preferat sa o fac privata, )si a fost bine ca a stat vreo 2 ore dupa "domnisorica" sa se intoarca pe toate partile sa se vada bine ce si cum e, masuraturi,etc...

te cred ca nu mai ai rabdare sa vezi ce e... daca totusi iti spune..sa ne anunti si pe noi te rog!

fetelor ..noroc ca sunt pe fuga... asa fac eu, ca ma intind.. scuzati ca va salut si pup pe toate

am fugit..sper sa mai revin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!

Am revenit in patrie (aia de adoptie) si ne e tare bine. Ca dupa fiecare vacanta vin asa cu un gust amar din tara, ca imi trece rapid bruma aia de patriotism care e in mine. Nu vreau sa dezvolt, nu s-a intamplat nimic, insa ma bucur ca ma aflu aici si nu in Ro.

Suntem bine, am o multime de treburi de facut pe langa casa ... bagaje de desfacut, de-ale casei etc., stiti cum e. Nu am citit din urma decat pe diagonala si in mare graba, vroiam sa citesc despre raluca si sa o felicit pt. nastere .

Celelalte fete, majoritatea, vad ca sunt bine, de prin vacante .

Voi mai reveni ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Ciao!!

Am revenit in patrie (aia de adoptie) si ne e tare bine. Ca dupa fiecare vacanta vin asa cu un gust amar din tara, ca imi trece rapid bruma aia de patriotism care e in mine. Nu vreau sa dezvolt, nu s-a intamplat nimic, insa ma bucur ca ma aflu aici si nu

Subscriu si eu la cele de mai sus.Imi pare rau ca nu am reusit sa te contactez in -Focsani,nu stiu de ce dar nu am reusit sa imi citesc PM in tara,nu am mai apucat sa scriu ca nu ti-am luat nr. de telefon!

bine ati revenit!

Georgiana

Giulia!

Mergi la inceput

Camicreata,Ioana si Daviduca bine ati revenit si voi din vacante!V-ati incarcat bateriile ...ca pana la anul e cale lunga!

Serendy...(sper ca nu am gresit nickul) bine ai venit printre noi si sarcina usoara! Cate sapt.ai?

Andreea ce iti fac prichindeii?

Fetelor va pregatiti micutele de gradinita????

Georgiana

Giulia!

Mergi la inceput

georgi - merci . Ce-ti face burtica, cate sapt. ai?

N-am apucat sa ne intalnim, poate pe alta data. Oricum si la noi a fost totul pe graba si cu multe neprevazute, asa ca nu stiu cat as fi reusit sa ma tin de promisiune.

mamma bis - o fetita si 24s de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly
Fetelor va pregatiti micutele de gradinita????

Georgiana

Giulia!

Daaaa, noi ne gradinarim peste fix o sapt. . Am luat sortuletele si atat, deocamdata. Cica imi vor spune atunci, la deschidere, de ce anume mai e nevoie. Pregatirea la noi e mai mult psihica, explicatii, ce o sa fie, cum o sa fie etc. Sper sa nu am prea mari probleme cu acomodarea ei.

Andreea parca mai era cu gradinita anul asta.

mamma bis - o fetita si 24s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bun venit fetelor din vacanta..petro, ali(daviduca),cami spor la despachetat si sa reusiti sa va intrati in "mana" cat mai repede(ca asa se intampla dupa o pauza..tot cu chef de nik
nu as fi vrut sa enumar sa nu uit pe cineva sau sa incurc borcanele..
ioana sper ca si tu revii in forte, cu chef pe la noi
apropo, v-am vazut pozicile ce fumosi sunteti..da' Giulia va intrece eu una sunt inamorata de ea
pozicile nu prea am timp sa le incarc in album... imi fac eu timp sapt asta ...
cami ce frumos creste Sebi..se face un adevarat cavaler..
fetelor sunt 2 ore de cand vreau sa trimit mesajul..si nu mai reusesc... asa ca il trimit asa cum e si mai revin eu..nustiu cand dar va pup pe toate si va doresc numai bine!

serendi ti-am trimis PM

Mergi la inceput