Mamici si Gravidute Italia ***(80)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

georgi ..asteptam sa citesc mesajul unde spui ce si cum... dupa mine greturile inseamna baiat..cine stie..poate e

nafi..wow....2.05)cine stie.. il faci fotomodeala
felicitari pt lunite si masuri!
deci ai ajuns pan' la urma la aeroport
sper ca e mai bine ricky..ce imi place si cum suna si cum se scrie..cred ca-mi schimb ideea despre matei..

petro ma bucur ca ai dat un semn de viata..astept sa reveniti sa ne povestesti impresii si peripetii!

aaa.. am primit mesaj de la ali(roxali).. e bine si are si ea multe sa ne povesteasca..asa ca o astept sa isi faca timp

acu chiar ca tre' sa ies...

va pup si sper sa fiti bine toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

deci, daca ziceti ca era sala inseamna ca noi eram beti, mai frate...eu nu am vazut nici una...Si erau o gramada de femei cu copii si bebei mici-mici...

Stiti ce ma gandesc...acum exista o sala speciala unde se fac pozele pt titlu de calatorie, pt pasaport, etc, cu oamenii lor, aparate speciale, mi-e sa nu fi fost acolo sala si acum sa o fi desfiintat-o. Si al naibii, ca nu erau deloc negroteii nostri, deci va dati seama ce bine as fi stat eu in sala.

Cand ati fost voi unde era sala de alaptat? Acum ca sa intri in incapere cobori niste scari, jos in stanga intri si acolo sunt cateva ghisee, iar din acea sala poti da in curtea aceea mica.

Am culcat acum copilul, azi am fost in Latina la mall, sa ne plimbam otarica, barbatu-mieu acum e la fotbal cu baietii.
Aici bate vantul tareeeee...pfiu ce nu-mi place, ca se aude in toata casa.

Va pupam!

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

cafea de duminica dimineata?

ale inseamna ca aia a fost sala... imi pare rau..ca atat aveau si ei de bun..si imi pare rau ca nu au conditii..asta e..ca la noi la nimeni...

apropo arunca si la mine o tzarica de vant ..ca aici nu adie vantul neam...ufffa ce inaduseala.. tot zic ca da' sa ploua..da' nik...

sa aveti o duminica placuta fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare,gagici!
Va anunt ca am pus pozici,dumneaei e mezina familiei
Maeva e un bebelus cuminte,pot spune chiar rabdator,asteapta sa i se schimbe pampersul chiar daca ii e foame.In general,mananca si doarme si e foarte linistita,mai ales in timpul zilei.Noaptea sta mai mult treaza,dar atunci o pazeste tati
Anais e foarte incantata de "bebe",ii da multi pupici si o mangaie,ma mira cat e de delicata cu surioara ei.E adevarat ca am incercat sa-i respectam programul si sa-i acordam atentie in mod egal.
Eu mi-am mai revenit,singura problema e anemia,ma simt slabita deseori,asa ca iau fier si incerc sa ma odihnesc cat mai bine.Am noroc cu ajutoarele
Cu cea mica sunt in largul meu,experienta isi spune cuvantul,nu mai simt nimic din nelinistile si stresul pe care l-am avut la primul copil,e totul atat de firesc..
Va pup si mai scriu cand pot!

Raluca

de Anais si +39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

Buna fetelor,

ne dati si noua va rugam un vot aici

http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040

Mami fericita de Matei Ioan - 17.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

RALUCA, am vazut frumusete de fata!
E asa draguta, si se vede asa o piele fina. E bine ca te descurci si mai ai si ajutoare pe langa.

Sa aveti grija de voi.

Eu nu scriu prea multe....suntem in pregatiri de plecare, joi plecam....intr-un fel astept...in alt fel mi-e groaza ca parca vad ca ma cert cu careva de-ai casei....ca doar nu o sa se poata rabda sa nu dea ei indicatii pretioase

Azi avem un an de cand am aflat de micul print din burtica si de un an de la nunta (adica de la chef, ca facusem deja actele mai demult).
Nu ne prea chefuim, cred ca O lasam pe cand mergem acasa, ca aici nu prea avem unde iesi

Vaam

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serendi spune:

Buna fetelor,

V-am citit de ceva timp incoace...si am decis sa ma alatur si eu grupului vostru. Mi-as dori sa ma primiti si pe mine printre voi. Dar sa ma prezint putin.
Sunt venita in Italia de 6 lunitze, la sotul. El era deja in Itlaia de ceva vreme, eu ramanad in Romania. Intr-un final ne-am decis sa ne unim fortele, sa fim mai aproape ca nu era viata sa stam asa la o distanta unul de celalalt. Uite ca, toate bune si frumoase, ma mut in Italia, mi-a fost foarte greu la inceput, nestiind limba...find departe de ai mei,dar..macar eram cu el. Am ramas insarcinata, bucurie enorma...pentru mine cel putin, caci demult imi doresc un bb. Dar necazul nu vine niciodata singur. Domnul si-a schimbat atitudinea de cand stie ca o sa vina bb si acum nimic nu mai merge intre noi. In prezent el e in Romania (cu treburi) si eu innebunita aici...Voi ce credeti? Atitudinea lui e in limite normale? Isi poate « revemi»? Ma gandesc ca stresul de a fi tatic ii poate influenta in acest fel comportamentul...

Cam asta e povestea mea pana acum...speram in zile mai frumoase si mai incurajatoare!

Pupici la toate si o zi cu soare in suflet!

Mergi la inceput

bine ai venit printre noi serendy!
te primim cu drag scrie repede zece mesaje ca sa scapi de moderare... asa iti apar mesajele in timp real...

felicitari pt sarcina !DD ajuta sa aveti un bb sanatos !
despre partea cu tatici...ce sa zic.. nu cunosc situatia..ca sa ma pronunt exact..fiecare le stie si le interpreteza in modul sau.. e posibil totusi sa fie un pic bulversat , mai ales daca a venit pe nepusa masa..sau chiar daca il vroia, sa fie totusi ingrijorat de resposabilitati...crezand ca nu va mai fi nimic la fel cu un copil (ma refer la situatia dintre voi doi) poate e doar preocupat , una ca nu ii vei mai acorda atentia ca va tb sa te imparti intre bb si el..alta poate fi starea financiara, ca va tb sa contribuie mai mult ..ce stiu eu?..dar din cate stiu barbatii sunt tare "ciudati" uneori ..cine poate sa-i inteleaga in totalitate... eu una ma observ pe mine ca sunt situatii si situatii, cand reactionez in mod diferit ..uneori ma depasesc (desi situatia poate fi foarte modesta), alteori gasesc cu calm o solutie foarte simpla, desi situatia poate fi mai complicata pentru altii... depinde si in ce stare3 ma prinde..
ce sa zic ...noi spre exemplu ne doream mult un bb
cand a venit si i-am spus..nu a avut nici macar un entuziasm... a zis doar " va bene!" nu a exaltat in nici un fel cum m-as fi asteptat..abia dupa ce s-a nascut si a vazut-o pe bebelusa...cred ca si-a dat seama si si-a luat in serios indatoririle.. ba nu mint..a mai fost o faza cand incerca dupa cateva luni (dupa ce a digerit informatia) sa ma intreaca in burta..dar l-am lasat in urma
sper totusi sa nu fie nimic serios ..ci doar o faza de acceptare a situatiei ...va pup si te mai asteptam !

Mergi la inceput

alexandra daca nu mai apuc sa-ti spun..drum bun si multa serenitate.. de relaxare ce sa zic..ca stiu ce te asteapta dar sper sa aveti timp sa va faceti si pt un pic de divertiment
va pup si va doresc sa va iasa cum v-ati propus!

Raluca sunteti tare scumpe toate dar Maeva chiar m-a colpit..e de o frumusete..nu o pot descrie..multumim de mesaj si de fotografii! sa fiti fericiti cu totii !!!asa cum reiese din foto ..sunteti tare frumosi..desi adjectiv mai potrivit nu gasesc...
numai bine va doresc si multa sanatate!.. sper ca e mai bine operatia acum

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
imi spuneti si mie adresa de la albumul comun de poze? ca tare demult nu v-am mai vazut

Mergi la inceput