Mamici si Gravidute Italia ***(80)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Neata fetelor,ia ca va invit la o chiar daca io nu mai beau va ofer cu drag.
Multumim ca va ganditi la noi,Sebi este mai bine dar a avut o noapre ajitata.Of sper sa treaca sa fie bine.
Azi dimineata aveam niste nervi,dupa ce ca toata noaptea nu a dormit si ba vroia lapte ba nu vroia,daca ii luam sticla de langa el plangea,vroia sa-si masoare temperatura singur,in fine vroia sa faca totul sa ma enerveze.Dupa o noapte asa azi dimineata la 5 vroia lapte ,apoi nu-l mai vroia,la 7 la vrut fa-i altul ca ala nu mai era bun.Gataaaa nu mai puteam imi iesea foc pe nari,am zis daca il mai rasfata cineva o sa aiba de aface cu mine.Sa-mi dau doua palme sa-mi revin daca nu scriu pana maine.

Bine ai venit ingeras si insanatosire rapida Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata ! multam' de cami
off ..stiu cum e cand sunt bolnaviori..nimic nu le convine..sper sa se faca repede bine si tie multa rabdare, mamico!

dana..ce sa zic..nustiu cum as putea sa iti ridic moralul.. as vrea sa pot adauga cateva cuvinte care sa te comforteze.. nici nustiu cat iti vor fi de folos macar.

DD ajuta sa treci peste aceste stari si peste insomnii...incearca sa nu te mai gandesti asa mult la ce o sa fie.. te inteleg .. stiu ca e greu, caci gandurile mereu zboara tot acolo.. dar tare m-as bucura sa citesc intr-una din zile ca te simti mai linistita si sa reusesti sa te odihnesti cum trebuie.. off Doamne.. sper sa-ti dea puterea sa faci fata zilei si baieteii tai macar sa fie mai cuminciori sa nu te mai oboseasca si ei prea tare .. ai grija de tine!

computerul vad ca merge mai bine..ce o fi avand ieri habar n-am..cred ca era prea incarcat.. azi am o gramada de treaba ..ca nici nu stiu de unde sa incep..

o zi buna fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am mai recuperat cate ceva din urma..
de la capitolul dezvaluiri... ...frumos nume si Iulia m-am cam pierdut cu nepotelul... deja a nascut cumnata ta?..sau incurc borcanele
Elisa credeam ca e doar un sopranome asa ca nu m-am pronuntat..oricum tb sa fie fain sa ai un nume mai deosebit
apropo ce ati mai facut?..cred ca sunteti in lucruri acum de zor.....

georgi imi imaginez ca erai mai mult de cat arrabiata cand s-a intamplat faza cu aparatul de fotografiat(nici dupa ce s-a uscat nu merge? )..ce sa zic mi'ar fi placut sa vad ..deja Giulia e domnisorica mare acum sper sa fie mai bine..si sa nu mai fi avut episoade...

nelia ce sa zic.. eu nu vad ca am gresit pe nicaieri ..daca tu crezi ca trebuie sa te superi ..asta e... fiecare are punctul lui de vedere.. dar asta nu inseamna ca de aici trebuie sa intram in polemici...asa cum ti-am mai zis si in particular..eu am pus mult suflet pe forum..si nu vreau sa intru aici ca sa ma cert(caci sunt destule probleme in viata reala ca sa-mi mai complic si cu altele existenta) ..intru sa ma relaxez si sa schimb cateva vorbe si pareri, sfaturi ... cu fetele care vor si sunt dispuse sa o faca..
fiecare interpreteaza cum i se pare(si forumul de altfel) ca de asta nu gandim tot la fel... iar daca ceva unora i se pare ceva irilevant ..ai vazut ca se poate da si ignor.. asta e ..cam asa functioneaza.. am mai incercat eu sa-ti explic eu cate ceva, dar nustiu ce si cum ai inteles...

o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

hello fete!
Cami-imi pare rau ca e asa Sebi
ei asa fac cind nu se simt bine,f mofturosi
sper sa isi revina repede si tu la fel,stiu cum e....
fetelor am pus citeva pozici....sa vedeti si voi despre ce alergie e vb....ieri dupamasa am dus-o iar lapediatru si i-a schimbat tratamentul,i-a dat pastile de care a mai luat cind a facut prima data de am dus-o la pronto soccorso
abia astept sa-i faca testul
Nelia-seamana petele lui Cris cu astea a Giuliei?
astea sint alergiile care tot apar si dispar
aseara avea pe burta...azi dimineata au trecut si s-au mutat pe fundic....trec acolo ies in alta parte....
in poza se vad si pe fata dar au disparut intre timp.....

Mami de scumpica Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

BUNA ZIUA
BINE AI VENIT MAEVA CATERINA.RALUCA refacere usoara.
CAMI imi pare ca e bolnavior SEBI .cat despre alintaturi te inteleg si inca cum...DENIS e un rasfatat...asta e..
vai sa trezit teroristul...nu are nici 15 minute de cand doarme

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Monica-asteptam pozele voastre
ei cum sa nu-i rasfatam daca numai pe ei ii avem? nu fetelor??? lasa sa se simta iubiti ca apoi cresc si asa plecaca de linga noi si nu au ei chef de noi si de iubarit asa ca sa profitam acum ca sint micuti si lipiti de noi
Georgy-nu ai reusit sa-i salvezi scheda de memorie?
poate poate reusesti sa salvezi pozele
si a mea a avut o perioada cind am fost in ro de pe ce punea minca arunca in wc de ma dispera....cum prindea usa deschisa hopa arunca ceva....acume mare le deschide ea singura dar nu mai face prostii prea mari

Mami de scumpica Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Ioana.exact asa erau petele lui Cris,doar ca avea rotundul mai mic ca dimensiuni si pe mai putine parti odata,apoi dispareau si apareau in alta parte...
Mie la pronto socorso mi-au dat bentelan,o pastiluta mica efervescenta,ce contine cortizon,se elibereaza pe reteta,desi eu i-am aratat farmacistului ca ia administrat acolo si i-am cerut sa vad daca imi da,si mi-a dat(daca te cunosti cu farmacistul iti da),costa 1 euro 50,in cateva ore era ca nou copilul nu mai avea nimic.iti vine sa crezi?am ramas surpinsa...tratamentul cu cortizon e fr greoi pt copii,se da doar in cazuri grave,cand se pune in pericol viata copilului,cand are convulsii grave...
ce pic ti-a dat acum?tinsett?

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Fetelor revin foarte amarata si nu din cauza lui Sebi dar ca am citit povestea ingerasului Siluan si nu mai pot nici respira.Numai plangand am citit si m-am gandit intr-una cum sa fac sa-i trimit banuti sa nu stie al meu.E foarte zgarcit si spune mereu ca daca noua ni se intampla ceva nu ne ajuta nimeni.Acum fara rusine am in portofel 100 de euro si vreau macar 50 sa-i trimit dar nu stiu cum sa fac.Ce sa-i zic ca am facut cu ei?ufaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Stie ca nu am unde sa-i cheltuii dar vad io ce mint,nu il mint niciodata ca-s asa proasta ii spun tot dar de data asta tre sa fac cumva.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154832&whichpage=1

poate fiecare dintre noi are posibilitatea de a face o mica donatie pt acest ingeras.

Mergi la inceput

Cami,e si normal ca un copil sa fie nehotarat cand e bolnav,in nici un caz sa nu zbieri la el...sa il certi,sa te comporti cu el normal, ca si cum nu ar fii bolnav,sa nu ii dai fr mare atentie,sa il protejezi mai din departare,dar sa il iei in brate cand iti cere...eu asa procedez cu Cris cand e bolnav,imi plange inima in mine,stiu sigur ca 3 sau 4 zile nu voi dormi noaptea,voi arunca tone de lapte stricat,voi avea cereale pe jos,voma in timpul noptii,siropurile imprastiate peste tot,linguri pt gocce,ligheane in fiecare camera,ghiuvete curate in caz ca vomita...il tratez totusi normal,nu il cocolez,boala face parte din normal...si de fiecare data ma bucur ca nu e mai grav....si ma multumesc cu 4 zile nedormite,decat cu picioare in gips,operatii sau alte Doamne fereste lucruri.hai ca m-am lungit..Sa va faceti bine repede

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camicreata

Fetelor revin foarte amarata si nu din cauza lui Sebi dar ca am citit povestea ingerasului Siluan si nu mai pot nici respira.Numai plangand am citit si m-am gandit intr-una cum sa fac sa-i trimit banuti sa nu stie al meu.E foarte zgarcit si spune mereu ca daca noua ni se intampla ceva nu ne ajuta nimeni.Acum fara rusine am in portofel 100 de euro si vreau macar 50 sa-i trimit dar nu stiu cum sa fac.Ce sa-i zic ca am facut cu ei?ufaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Stie ca nu am unde sa-i cheltuii dar vad io ce mint,nu il mint niciodata ca-s asa proasta ii spun tot dar de data asta tre sa fac cumva.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154832&whichpage=1

poate fiecare dintre noi are posibilitatea de a face o mica donatie pt acest ingeras

cami,am scris si eu aici pe forum acum cateva pagini daca se poate cineva sa ajute sa ajute,citeste replayul ioanei te rog si apoi revino...

Mergi la inceput