La Dovlecelu' Vesel ..Techila Party! (4)
Raspunsuri - Pagina 9
mary_07 spune:
Raluk,da sa te pup mami ,ca ashe sentiment fain am avut cand am citit ce ai scris......din ala cu bara si ceva in capete vreau si eu
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica eu mi-am promis ca la pensie, peste 2 ani, imi iau role. --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
si eu sper sa ma invete Alex sa ma dau
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
happy_uka spune:
citat din mesajul lui hepilica va laudati voi, va laudati, da' sa stiti ca mie tot timpul mi-a placut sa fiu unica si singura . deci, sigur voi fi atractia serii. daca nici acum nu merge, e un semn . --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
intotdeauna te-ai remarcat prin penaj moale matasos , cu rahisul elastic si fin cu barbe si barbule lungi , matasoase si neprinse!! intre ele prin carlige
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Fragutza E cu tema petrecerea, din cate vad! Pai vin si io costumata. Ce naiba, doar ma stiti ca-s pitzi! Pentru puiul tau |
hai mai, stiai ca nu pap cacao cu alaptatul asta.... sau o fi cu praf de roscove
techila spune:
citat din mesajul lui hepilica va laudati voi, va laudati, da' sa stiti ca mie tot timpul mi-a placut sa fiu unica si singura . deci, sigur voi fi atractia serii. daca nici acum nu merge, e un semn . --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
"cu barbe si barbule lungi" pai parca erai epi
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
biaz29 spune:
La multi ani inca o data, Dana! Sa-ti fie copiii sanatosi si voia buna deplina in anul urmator!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
raluk16 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Mrrrr, fragutza trasa in cioco! Preferata mea you dear! Mai, bine ca a zis Luci cu ce se imbraca, era sa ma fac de ras cu asta.. Ne spargeam in baloane auzi..Asa ca..faceti loc, eu vin asa _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
pai se potriveste tematic cu faptul ca ai ales crocsii MUSHROOM
happy_uka spune:
Hai, puneti repede in pahare ca mi-e o sete!!!
Vreau un Martini ! Acum!!!!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
raluk16 spune:
citat din mesajul lui mary_07 Mi-am tras si eu tzoale de petrecere Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
mary_07 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Hai, puneti repede in pahare ca mi-e o sete!!! Vreau un Martini ! Acum!!!! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Uite www.cookdays.com/wp-content/uploads/2009/03/martini.jpg" target="_blank">aici
Sa traiasca doamna!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."