La Dovlecelu' Vesel ..Techila Party! (4)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Gata..ma imbrac.. Sa ma imbrac in www.classyartwork.com/images/superhero/green_girl_superhero.jpg" target="_blank">verde sau in www.artificialgallery.co.uk/shared/assets/ART001/6106/CowGirlHatYellow.jpg" target="_blank">galben? ![]() _ ![]() ![]() |
nu-mi dau seama ce ar merge la crocsii aia, da daca ti-i luai aialalti, mergea perfect costumul albastru cu negru, asta de ti-ai facut poza www.brianorndorf.com/images/2008/03/28/superhero_movie_still_2.jpg" target="_blank">asta
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
techila spune:
citat din mesajul lui hepilica Gata, hai ca m-am costumat www.fermahideg.ro/poze%5CBrahma%20herminat%20deschis%5CBrahma%20herminat%20deschis%20 1 .jpg" target="_blank">si eu. --- mami de ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
costumatia ta cannot be found...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
![](punk.gif)
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
raluk16 spune:
citat din mesajul lui lutoniana eu sunt www.vi-r-us.com/balloon-dresses/" target="_blank">gata vrea cineva sa ma impunga ? ![]() Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra ![]() |
mami, ce freza minunata ai
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ralu
![](pupic.gif)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
mary_07 spune:
Mi-am tras si eu tzoale de petrecere
Mely ,mamica implinita de
Alexandru (2 noiembrie 2007) si
Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
lutoniana spune:
citat din mesajul lui happy_uka Mrrrr, fragutza trasa in cioco! Preferata mea ![]() ![]() ![]() Mai, bine ca a zis Luci cu ce se imbraca, era sa ma fac de ras cu asta.. Ne spargeam in baloane auzi..Asa ca..faceti loc, eu vin asa _ ![]() ![]() |
eu vreau sa fiu unul dinala de-ti tine palaria cu batul si cand e o faza mai faina iti trag basca pe ochi ca sa nu vezi nimic
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Hepi...nu merge
![](plang.gif)
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
![](smiley_shopping.gif)
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
nu-mi dau seama ce ar merge la crocsii aia, da daca ti-i luai aialalti, mergea perfect costumul albastru cu negru, asta de ti-ai facut poza www.brianorndorf.com/images/2008/03/28/superhero_movie_still_2.jpg" target="_blank">asta Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Phiu..unde ai gasit poza asta..Nici nu mai stiu cand am facut-o.. Cred ca asa ma vede si mr sotz
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
biaz29 spune:
Buna seara, dragelor. Vad ca am nimerit la o petrecere cu arta corporala. M-ati dat gata cu gaselnita asta. Nu de alta, dar asta este unul dintre cosmarurile mele recurente (ca ma trezesg dezbracata in fata multimii si nu stiu pe unde sa ma ascund de rusine ). Acuma puteti sa psihanalizati asta pana dimineata si tot ies rau, dar m-am resemnat.
Asa ca, incaercand sa respect codul de imbracaminte, vin si eu cu ceva mai www.arthistoryguide.com/images/172.jpg" target="_blank">modest. (Dupa cum se vede, am o imagine foarte echilibrata despre mine insami si ... pasarea malai viseaza. )
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
lutoniana spune:
Mary nu vreau sa te simti jignita sau mai stiu eu cum dar poti sa-mi spui si mie ce numar porti ?
Traiasca Raluuuuuuuuuuu
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
happy_uka spune:
citat din mesajul lui mary_07 Mi-am tras si eu tzoale de petrecere ![]() Mely ![]() ![]() ![]() _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
e prea tare asta !!!!
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
techila spune:
citat din mesajul lui mary_07 Mi-am tras si eu tzoale de petrecere ![]() Mely ![]() ![]() ![]() _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
![](punk.gif)
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david