La Dovlecelu' Vesel ..Techila Party! (4)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
raluk16 spune:
Cristina ai fost dulce cu sotul
Uka mami, am crezut ca ai fugit la culcare! Esti cea mai tare!!! Bine, eu tot cred ca e o reclama mascata la scaunul de masa inglesina!
Luci ptiu ptiu sa nu-l deochi . Te-ai scos, ai ajutor acum, ce-ti mai pasa...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lutoniana spune:
Eu estimez ca se trezeste Uka pe la 12-1
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana curat eu, curat eu voi beti cafeaua pe terasa pana termin curatenia ![]() Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra ![]() |
luto draga, te astept de-o viata
![](icon_smile_big.gif)
in alta ordine de idei, tu stii cat de mult imi place mie de david. mai, dar ACUUUUUMMMM.... ACUM e super super tare. cand l-am vazut in filmulet cum merge, nu mi-a venit sa cred mai mami. il am in gand de azi dimi de cand am vazut filmuletul. e sigur pe el, increzator, merge extraordinar
![](olala.gif)
---
mami de
![](sofer.gif)
![](cool.gif)
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
uka, esti foarte tare. dar foarte tare!!! hai, dormi linistita, azi servesc eu. daca vor fi incasarile mai mici, stii de ce. cine draq cumpara de la o gaina beata?
---
mami de minunata si cuminte
(22.09.2009)
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
techila - la multi ani pentru ieri .
---
(22.09.2009)
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Lectura pentru maine: (de parca veti avea creierii limpezi ![]() Invidia Intr-o zi, vecinul nostru de bloc si-a luat un aparat de aer conditionat. Era un zaduf ingrozitor, dar noi n-aveam aparat de aer conditionat si nici bani ca sa ne cumparam unul. Sufeream de caldura si de invidie. Aveam insa o biblioteca. Ne-am uitat in ea si am scos cugetarile lui Seneca. Am citit de acolo o pagina-doua despre bine si sensul vietii si, desi cald tot ne era, nu l-am mai invidiat pe vecin. Ceva mai tarziu, vecinul si-a deschis un butic si a inceput sa umble imbracat la costum la patru ace. Noi - tot cu blugi. Nu-i nimic - ne-am zis linistiti, citind un capitol din Etica lui Spinoza. Apoi vecinul a aparut deodata intr-un Megane argintiu. Noi n-aveam nici bicicleta, dar l-am dispretuit citind din Phaidon al lui Platon. Mai tarziu, vecinul a schimbat Meganul pe Mertan. Nu ne-a pasat, caci si noi il schimbaseram deja pe Platon cu Aristotel. Si-a luat si un 4x4, cel mai mare de pe strada. Noi l-am luat pe Marcus Aurelius, care ne-a facut sa zambim impacati. A mai trecut o vreme si vecinul si-a luat nevasta noua: blonda, frumoasa, tanara. Noi - tot cu cea veche, dar am luat Evanghelia dupa Ioan. Vecinul si-a imbracat soata cu o garderoba intreaga si cu blanuri, basca bijuteriile. Noi ne-am imbracat spiritul citind din Eclesiast. In fine, vecinul s-a mutat intr-o vila la sosea cu gard mare, bodigarzi si piscina. Am rezistat si de data aceasta eroic, citind Richard III. A urmat o a doua vila - la munte. Dupa ce am vazut-o, ne-am consolat cu Macbeth. O a treia - la mare: am recurs la Invierea lui Tolstoi, al carei efect l-am consolidat cu Ghilgames, Ghandi si Declaratia de iubire a lui Liiceanu. Ne-am simtit cu mult mai bine. L-au dat la televizor la o emisiune foarte populara. Ne-am stapanit emotia cu o portie de Caragiale. L-au dat a doua oara cu mare succes: am fi suferit daca nu ne-ar fi ajutat Ananda Coomaraswamy,Cartea lui Iov si Cazul Wagner al lui Nietzsche. Asa a trecut ceva mai mult timp... Vecinul isi lua case, masini, iahturi, femei. Noi raspundeam cu Balzac, Thomas Mann, Hegel,Berdiaev. Lupta era stransa, dar echilibrata. In sfarsit, intr-o zi l-au aratat cu catuse la maini, umflat de PNA. Am rasfoit atunci fericiti Apocalipsa. Dar peste vreo doua saptamani, vecinul nostru era eliberat si chiar si-a anuntat candidatura pe listele unui partid majoritar. Scarbiti, ne-am uitat in biblioteca. N-am mai vazut nimic. Ne-am uitat pentru a doua oara. Nu ne-a venit sa credem. Pentru a treia oara ne-am uitat cu atentie. Acelasi rezultat: citiseram toate cartile. Si atunci ne-a cuprins invidia... Popor roman, nu te-ai saturat sa stai pe locul mortului si sa fii condus de toti tampitii? Dan Puric _ ![]() ![]() |
senzational!
...si este valabil si la scari mai mici decat un popor.
---
mami de
![](sofer.gif)
![](cool.gif)
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
plec. am treaba. ne mai vedem noi...
---
(22.09.2009)
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
Neata! Hideti mai ca m-am trezit la 9..da am avut neste chestii de facut!
Un geniu creator ca mine nu prea doarme.. :D
E foarte tare David , mi-a amintit de queen cu clipul ala in care faceau ei curatenie..super tare
Ma bucur ca v-a placut filmuletu si nu-l considerati de prost gust
Am pierdut o hartie foarte importanta , imi bubuie capu..si un idiot da gauri cu bormasina ..frumos tare la noi aici..
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
Dana15 spune:
Neatza buna!
mai e cineva ca mine? nu pot sa-mi deschid mailul? messu' merge, dar mailul nu...apare o chestie cu "ouch"..ufff, ca aveam treaba si Ana dorme;
Uka este supper filmuletul! dar super super! am ras initial, de dimineata, dar apoi mergand cu Prichi la plimbare mai ca mi-au dat lacrimile de emotie gandindu-ma ce prietenie frumoasa s-a legat intre voi...este o amintirea tare frumoasa pentru Techila..parerea mea
ma intrebai daca mergem acasa..in vizita, caci altcumva nu vrem..aveam in plan sa facem ziua Anei in ro, dar acum nu mai stim sigur..vedem!
apropo de ham, caci povesteati zilele trecute...va zic si eu..ca nu imi pare o idee buna, mai ales cand copilul nu stie inca sa mearga; am impresia ca fiind sustinut de ham, centrul de greutate se schimba (la nivelul axilelor), copilul merge aplecat in fata, pe varfuri..nu-i bine!
Pe langa asta, mie nu-mi place ideea deoarece nu pot sa-mi scot din cap asocierea cu un catelus in lesa:( ; probabil as apela la o chestie de genul numai in cazul in care am merge intr-o super mare aglomeratie si astfel as evita spaima de a o rataci pe Ana..si parca nici asa..
Luci aveti un baietel minunat! este grozav cum paseste el, asa, hotarat!
ma duc sa vad ce-i cu mailul vietii...
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
happy_uka spune:
Merci mult Dana
Ai perfecta dreptate cu hamul..Si singura Carina a decis ca e cah..A venit azi si nici nu vrea sa-l vada, se lasa in genunchi cand isi lasa greutatea in el. Ei, am vrut s-o incerc si pe asta. Oricum, ideea era sa-l folosesc mai incolo cand o sa mearga bine, doar asa, pentru "ghidare".
Pupici.
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo