La Dovlecelu' Vesel ..Techila Party! (4)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
hepilica spune:
ii spun sotului:
imi aduci si mie te rog o bere?
el imi zice:
bai, e a treia. ai inebunit in seara asta?
jur ca nu cred ca am baut 3 beri . cred ca bea el din ele si zice ca le beau eu. si mai cred ca asa zic toti betivii...
.
---
mami de minunata si cuminte
(22.09.2009)
Multumesc lui DD.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
vaaaaiiii.....o minge...si cat mi-am dorit...... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
pazesc patul lui Alex si e un efort imens sa razi infundat ca ceva personaj de desene animate
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
eu nu am vazut nici o minge, doar poarta
![](icon_smile_big.gif)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
lutoniana spune:
am luat si eu o felie de cadou..pardon de tort si ma retrag ...
Techilo esti cea mai coola
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
happy_uka spune:
citat din mesajul lui raluk16
pfuaaaiii m-o prins Cristina mancand din praji... io credeam ca aici sunt safe si dincolo pot spune ca pap morcovi cruzi ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
cristina_ana spune:
citat din mesajul lui hepilica
cristina, pentru tine direct cu furtunu' din butoi de la beciu' din subsol ![]() orice, orice! --- mami de ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
Hepilico, bag de seama ca la tine la resedinta e raiul pe pamant! Auzi la ea, are butoaie de vin!
![](olala.gif)
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
![](indragostita.gif)
POZE
POZE NOI
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica ii spun sotului: imi aduci si mie te rog o bere? el imi zice: bai, e a treia. ai inebunit in seara asta? jur ca nu cred ca am baut 3 beri ![]() ![]() --- mami de ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Pentru puiul tau
techila spune:
auzi cristina, dar nici asta nu iti e pe plac? are si cipilica....
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
hepilica spune:
citat din mesajul lui liliac1 Fetelor, pe mine ma scuzati ca am intarziat dar abia ce-am iesit de la www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.geekologie.com/2008/06/17/hair.jpg&imgrefurl=http://www.geekologie.com/2008/06/these_animal_hairdos_are_turni.php&usg=S9vqlJVF0J1OKwbGqLCmCf5fl3A=&h=279&w=450&sz=22&hl=ro&start=59&tbnid=5YTBT92T9VYNDM:&tbnh=148&tbnw=192&prev=/images%3Fq%3Dnacked%2Bwoman%2Bhat%26um%3D1%26hl%3Dro%26newwindow%3D1%26biw%3D1280%26bih%3D834%26tbs%3Disch:10%2C1817&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=130&vpy=270&dur=1&hovh=177&hovw=285&tx=191&ty=63&ei=pending&oei=319gTML3JY2OjAfq5PjsCg&esq=37&page=3&ndsp=24&ved=1t:429,r:18,s:59&biw=1280&bih=834" target="_blank">coafor Liliana, ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
---
mami de
![](sofer.gif)
![](cool.gif)
Multumesc lui DD.
raluk16 spune:
citat din mesajul lui hepilica ii spun sotului: imi aduci si mie te rog o bere? el imi zice: bai, e a treia. ai inebunit in seara asta? jur ca nu cred ca am baut 3 beri ![]() ![]() --- mami de ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Lili hai mai bea ceva sa pot apoi sa-ti torn o bere in cap... pentru fixat freza, ce credeai?
Uka sa nu te misti tare ca spargi sticlele...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
techila spune:
citat din mesajul lui liliac1 Fetelor, pe mine ma scuzati ca am intarziat dar abia ce-am iesit de la www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.geekologie.com/2008/06/17/hair.jpg&imgrefurl=http://www.geekologie.com/2008/06/these_animal_hairdos_are_turni.php&usg=S9vqlJVF0J1OKwbGqLCmCf5fl3A=&h=279&w=450&sz=22&hl=ro&start=59&tbnid=5YTBT92T9VYNDM:&tbnh=148&tbnw=192&prev=/images%3Fq%3Dnacked%2Bwoman%2Bhat%26um%3D1%26hl%3Dro%26newwindow%3D1%26biw%3D1280%26bih%3D834%26tbs%3Disch:10%2C1817&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=130&vpy=270&dur=1&hovh=177&hovw=285&tx=191&ty=63&ei=pending&oei=319gTML3JY2OjAfq5PjsCg&esq=37&page=3&ndsp=24&ved=1t:429,r:18,s:59&biw=1280&bih=834" target="_blank">coafor Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
of...si tu faci maine piata???
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
![](punk.gif)
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david