La Dovlecelu' Vesel ..Techila Party! (4)
Raspunsuri - Pagina 13
happy_uka spune:
Mai, eu m-am bagat la www.youtube.com/watch?v=-nCaL7_KknM&feature=related" target="_blank">muzica..era prea liniste.
Sunt sigura ca va place gusturile mele ![]()
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
cristina_ana spune:
Techiluto, cu pozele alea m-ai atins la punctul meu sensibil, si anume stomacul, asa ca am aterizat si eu la petrecere! Chiar ma gandeam de ce nu dai si tu ceva de mancat, de baut, o aluna, orice!
In alta ordine de idei, buna seara fetelor!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
POZE NOI
Fragutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui techila
sper sa se pastreze pana maine cand mergi la piata la moghioros sa iei un kil de ceapa... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |

Pentru puiul tau
raluk16 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui happy_uka
..scria deasupra pozei ![]() _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |

ce fain ii cand mai razi o data si cand pricepi poanta 
Eram sigura ca e ceva poveste de pe vremuri, poezie, ceva, si o stiti toate

Hepiiiii iar ma derutezi ca te citezi pe tine

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
stomacul imi arde de foame... nici cu poftele nu stau mai rau... Si am dat click plina de elan, sigura ca e ceva cu carne, sa-mi dispara foamea la ora asta...

techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Techiluto, cu pozele alea m-ai atins la punctul meu sensibil, si anume stomacul, asa ca am aterizat si eu la petrecere! Chiar ma gandeam de ce nu dai si tu ceva de mancat, de baut, o aluna, orice! In alta ordine de idei, buna seara fetelor! ![]() Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
uelcom draga mea, uelcom!!!!

te-ai costumat???iti sugerez aceasta
POZE NOI
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui techila si toata noaptea am copt la www.fiberstar.net/images/Brownie300dpi.jpg&imgrefurl=http://www.fiberstar.net/brownie.html&usg=9H1OT82-ayrF8wfQBEaakep2DOM=&h=526&w=700&sz=66&hl=ro&start=0&sig2=XGEdr-n0_wnUb_Wb37qoQA&tbnid=J_dAPr-eCM3RmM:&tbnh=110&tbnw=143&ei=Il1gTKLGMZSVOPeIob0J&prev=/images%3Fq%3Dbrownie%26hl%3Dro%26biw%3D1437%26bih%3D488%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=435&oei=FF1gTP2INsqJ4gb0g7nPBw&esq=3&page=1&ndsp=27&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=52&ty=61" target="_blank">astea Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
vaaaiiiiiii nuuuuuuu

ai mila de cineva care nu a papat cacao din ianuarie 2009 

Si culmea e ca prajiturile cremoase imi fac greata. Doar astea mai uscate imi fac o pofta

. Si vad ca numai din astea ne dai 

Nu mai dau click pe link de la tine... acuma ce ma fac eu cu stomacul meu

raluk16 spune:
| citat din mesajul lui techila si toata noaptea am copt la www.fiberstar.net/images/Brownie300dpi.jpg&imgrefurl=http://www.fiberstar.net/brownie.html&usg=9H1OT82-ayrF8wfQBEaakep2DOM=&h=526&w=700&sz=66&hl=ro&start=0&sig2=XGEdr-n0_wnUb_Wb37qoQA&tbnid=J_dAPr-eCM3RmM:&tbnh=110&tbnw=143&ei=Il1gTKLGMZSVOPeIob0J&prev=/images%3Fq%3Dbrownie%26hl%3Dro%26biw%3D1437%26bih%3D488%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=435&oei=FF1gTP2INsqJ4gb0g7nPBw&esq=3&page=1&ndsp=27&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=52&ty=61" target="_blank">astea Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
da si eu ca si copiii mici care se uita la prostii

si ma batea gandul sa o salvez la favorite. Arata demential!!!Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
hepilica spune:
OOOOOOOOOOO!!!!
OOOOOOOOOOO!!!!!
OOOOOOOOOOO!!!!
REPEDE, REPEDE, UN PAHAREL PENTRU CRISTINA!
---
mami de
minunata si cuminte
(22.09.2009)
Multumesc lui DD.
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui happy_uka Nenea Fragutzu..mai las-o un pic pe Fragutza cu noi..Ca noo ne-a fost dor de ea. Poti s-o bati in alta seara! Uite, de exemplu maine! Vrei? ![]() _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |