Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 16
letzy81 spune:
Lidia eu am facut ostropelul dupa capul meu,adica am prajit un pic carnea(de multe ori nu o prajesc),am calit ceapa+morcov+ardei,am pus apa peste.Mai tarziu am adaugat rosii date pe razatoare,sare si cam atat.In mod normal pun si usturoi si cimbru mai spre sfarsit dar nu am avut pofta de ele ieri.
Am vreo 2 carti de bucate dar de multe ori improvizez.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
27+

beatrice75 spune:
Pentru intalnire, ne putem hotari atunci asupra terasei. Dar sa hotaram la care iesire din Herastrau ne vedem.
26+

ral_eli spune:
Msymo ce bine arati! nu ai vergeturi, celulita, picioruse subtiri si o burtica splendida! 
24+
lorin7774 spune:
salutari si de la noi...
Miruna are de duminica noaptea febra intr-una, am ajuns la onorabilul 39.5
, am batut vreo 2 spitale si vreo 4 doctori ieri, nici un rezultat......cred ca e prima oara cand nu sar cu antibiotic pe noi ca habar nu au de ce face copilul febra si nu stiu din alea "multe si bune" , pe care sa ni-l scrie !!!
i-au facut analize, nu are minic......doar febra !!! azi mai am cateva programari, dar daca nici azi nu am diagnostic, nu mai stiu incotro s-o apuc

noroc ca bb e bine, imi mai da cate un semn din cand in cand, gen "exist si eu" 
n-am citit nimic din urma, nici nu cred ca o sa apuc, pentru ca tocmai am crezut ca a adormit putin d-soare si ea s-a prezentat aici ca o doare capul
...
va pup pe toate, stiu sigur ca sunteti bine

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
23+ 
pissi78ro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eliza_cri prenatal Concediul pentru sarcina se acorda pe o perioda de 63 de zile inainte de nastere, iar concediul pentru lauzie pe o perioada de 63 de zile dupa nastere. Concediile pentru sarcina si lauzie se pot compensa intre ele, in functie de recomandarea medicului si de optiunea persoanei beneficiare, in asa fel incat durata minima obligatorie a concediului de lauzie sa fie de 42 de zile calendaristice. Concediul prenatal poate incepe din prima zi a lunii a 7-a, iar impartirea zilelor de concediu prenatal si de lauzie se repartizeaza in functie de recomandarea medicului, neexistand restrictii in acest sens. In aceasta perioada gravida beneficiaza de indemnizatia de maternitate si anume 85% din media bruta a veniturilor realizate in ultimele 6 luni de lucru calculate inainte de a intra in concediu medical. Aceasta indemnizatia nu se impoziteaza, fiind suportata de CASS. 22+![]() mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008 |
MULTUMESC MULT DE INFO
20+
Elfica spune:
Sugubina: Da, la inceput si noi ne-am propus sa facem intr-o zi 10 si in alta inca 10, dar pe urma am zis hai inca putin si tot asa, sa scapam de grija! Spor la treburi si voua!
Am vazut pozele de la fetele care au postat in ultima vreme: MSymo si Eva F - superbe burtici, superbe mamici
Mai era cineva care spunea ca a pus poze, dar nu retin cine... imi amintiti voi? Tineam minte ca Ioanast, dar m-am uitat si nu am gasit nimic nou... Cine a mai pus, cineva din Bulgaria parca.. Of, numai voi sa uitati? 
28+ 
Lore1983 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lore76 fete ce va plangeti voi de kg multe, ca eu am plecat de la 70 si am luat 10 pana acum deci eu ce ar tb sa fac.....noroc ca nu ma stresez prea mult pt asta slabesc dupa de o sa ajung manechin.... sugubina, joann, eu ori sunt nesimtita ori ca sunt ca o balena, dar nu le simt pe fete asa cum ziceti voi, ca fac tumbe, si salturi simt ceva vag ca o lovitur surda si f scurta,dar nu lovituri de-alea in forta ar tb sa ma sperii ca nu le simt ca voi? Lore 21 + & ![]() |
Lore, eu l-am simtit pe bebe in saptamana 20 (acum deja ma apropii de sapt 21). Nu il simt tot timpul lovind si atunci cand loveste da din manute sau picioruse de cateva ori si apoi se potoleste

20+
marizta spune:
buna burtici.....
frumoase burtici aveti MSYMO SI EVA, in seara asta promit k o sa pun si eu poze, sa ma admirati si pe mine![]()
in rest suntem bine,bebelina misca si ea destul, bine k nu ma trezeste noaptea iar vineri am morfofetala de trim 2, abia astept sa o vad
la toate
22 + 
Doamne ai grija si de noi
Vasari spune:
Lorin, multa sanatate! De cate zile are febra?
Madanic, da, la noi se recomanda interventia chirurgicala la fetite. Si unde mai pui ca poate recidiva.:(
Ana, ma bucur ca esti bine!
La ce terasa a fost intalnirea trecuta? Parea super draguta, mai ales ca aveau si copiii pe unde se invarti.
Incerc sa ma uit si eu la poze deseara, acasa. Ieri am haladuit cu Maria pana la 8:30 pe-afara si pe la Diverta, cand am ajuns nu am fost in stare decat sa facem baie si sa mancam inghetata. Am cumparat cartea cu pisoiul Arpagic si am citit pana am adormit.
Intr-o ora intru in concediu de odihna!
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+
Lore1983 spune:
Eu merg la morfofetala peste o saptamana si de-abia astept! Mai ales ca nu stim daca vom avea baietel sau fetita
, sper sa aflam 
20+