Bazar umanitar ***cap 38***
Raspunsuri - Pagina 46
Nerantula spune:
Intrebare: eu pot sa licitez un produs postat de mine?
Ma refer la sterilizatorul donat de Laureta si pus de mine la bazar.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Intrebare: eu pot sa licitez un produs postat de mine? Ma refer la sterilizatorul donat de Laureta si pus de mine la bazar. Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
Daca tehnic poti (nu am incercat, dar cred ca ai putea), in rest nu e nici o problema. Daca nu poti, tehnic, licitez eu pt tine si pui tu banii si te marchezi ca platita.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mari_paun spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Azi am pus la posta colet pentru: -mari-paun -crtranca In asteptarea clasamentului final "I love DC" Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
multumesc Gabi, si LA MULTI ANI cu sanatate si putere sa mergi mai departe, cu impliniri si bucuriid e la copii
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,32+ de PETRU si mami de bomboana EMA
boticelina spune:
Buna dimineata fetele iubitele!
La Multi Ani! DODO Sa fii fericita si sanatoasa si sa-ti ajute DD in tot ce faci!
Am trimis si eu ieri pachetele pt:
albinuta_harnicuta
lumi_nag
mai3
ramona_patra
andromeda201
alex_andra
loraG76
Urmeaza azi o noua tura.
Cris_82 trimite-mi te rog pe PM un nr de telefon ca sa vorbim maine/duminica si sa-mi explici cum ajung la voi.
Selene vrei sa punem deja la licitatii bunurile de la tine? Daca da, trimite-mi pozele pe mail (boticelina @ yahoo.com) ca io nu pot sa le smulg de pe webshots.
O sa mai urc cateva bunuri in licitatii, deci voi reveni pentru lansari
Si am trimis si io pe mail 2 chitante ca-mi stateau pe suflet restantele alea. Azi platesc si restul la Transilvania si ma achit.
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
kid spune:
Am pus pachetele pentru galliciana, boticelina, EllaX, Cornelia si ellinia, va rog sa ma anuntati cand le primiti. Nu mai am timp sa anunt si pe PM, sunt pe fuga.
Weekend placut tuturor!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
luy spune:
La multi ani, Dodo-pui !
Cele mai frumoase dorinte sa ti se implineasca, sa te bucuri de copii si sa simti gandurile bune care se indreapta catre tine din toate colturile tarii !
Multe
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 32+ cu la purtator
Laura25 spune:
Ia uitati ce minunatie am pus la bazar: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1994
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
diana2242 spune:
Mai fetelor am ajuns acum acasa am de citit peste 20 pagini si cu copilasul stricat la stomacel si plangacios astept sa ii vina somnul sa vad ce ati facut in lipsa mea.oricum
LA MULTI ANI GABI ma bucur ca te-am surprins fix de ziua ta adevarul este ca noi credeam ca va ajunge innainte de eveniment dar la asa mare fix nu. un buchet mare mare de floricele si multi ani fericiti alaturi de smecherasii tai.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Laura25 Ia uitati ce minunatie am pus la bazar: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1994 Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
licitat
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!