Bazar umanitar ***cap 38***

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

As dori sa dau cele 4 produse de la bazar lui Koookiyyy! Dar nu dau de ea, maine le preia cineva din aeroport si la mica intelegere se pot intalni... Este altcineva disponibil? Multumesc.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

kokiy e la serviciu acum. poate daca ii lasi un mesaj pe PM il vede diseara si stabiliti ceva.
asta daca nu e altcineva interesat.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
Mai am de trimis salopeta asta la Pooh si cam inchei, zic eu .. Pooh, ce zici? Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
Ioi,ce am uitat de salopetamii de scuze,pls. nu te suparaMaine sau luni incerc s-o achit....e ok. asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

in noaptea asta la 2 plecam la Buzias la recuperare. am auzit ca se lucreaza foarte bine si se lucreaza intensiv, sper sa fie bine. va multumim din nou tuturor ca ne-ati ajutat si speram sa venim cu vesti bune. Pana la inceputul lunii septembrie nu voi putea confirma plati si nici trimite produse. Daca o sa aveti intrebari va rog sa imi lasati pm pentru ca nu voi putea sa citesc tot. Aveti grija de voi si de puiutii vostri si sa ne auzim cu bine.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Diana drum bun si sanatate multa, rezultate cat mai bune dupa terapie si multi pupici lui Alex. Povesteste-i, spune-i ca multi oamnei sunt laturi de el cu sufletul. Cred ca la un anumit nivel intelege si se bucura de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Multumumim de urari si gandurile frumoase ii voi transmite lui Alex si speram sa venim cu vesti bune. Sa aveti grija de voi si sa ne auzim cu bine la intoarcere. . O sa imi fie dor de voi.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

diana, Doamne ajuta sa veniti cu vesti bune!!!
si noua ne va fi dor de voi, cu siguranta!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

As dori sa dau cele 4 produse de la bazar lui Koookiyyy! Dar nu dau de ea, maine le preia cineva din aeroport si la mica intelegere se pot intalni... Este altcineva disponibil? Multumesc.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

nicoleta,am sunat-o eu pe iulia(kokyu) si i-am spus ca o cauti ,la servici nu are net,iar maine se interneaza cu razvan in spital,are pneumonie...!o sa intre si ea cand ajunge acasa,sa vada cum rezolvati!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Eram restanta cu niste confirmari de plati la bazar pt Siluan:
-Pooh 25 ron
- EllaX 30 ron
Mai am si altele, in asteptare, probabil mai dureaza tranzactiile...

Mergi la inceput