Bazar umanitar ***cap 38***
Raspunsuri - Pagina 40
Nerantula spune:
Alex@Sara, mai vrei bluza de la mine? Daca da, da adresa, te rog!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
andreea.2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun andreea.2009 am primit coletul de la tine, multumesc pt aparatorile de san , sigur imi vor fi de folos pt ca la Ema am facut rani in prima luna, si multumesc pt bonus...sunt atat de mici lucrusoarele!!! am uitat cum a fost la Ema BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari, 32+PETRU si mami de Ema |
ma bucurca e totul ok. Nu ai pentru ce sa imi multumesti.
Nerantula spune:
daca a vazut cineva chitanta mea pe mail sa confirme si aici, pls, ca as vrea sa ii spun mamei lu' Giulik ce am de primit de la ea ...
multumesc!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Nerantula Alex@Sara, mai vrei bluza de la mine? Daca da, da adresa, te rog! |
trimite PM ca asa vede mai repede
aici s-ar putea sa sara mesajul tau
In asteptarea clasamentului final "I love DC"
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Nerantula daca a vazut cineva chitanta mea pe mail sa confirme si aici, pls, ca as vrea sa ii spun mamei lu' Giulik ce am de primit de la ea ... multumesc! Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
Rezolvat!
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruDavid#5463367808087729634 aici e acum rochita
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Nerantula spune:
Laura, multumesc!
Deci, mamagiuliei, am rezolvat si platile restante pentru produsele de la tine, adica:
rochita si gecuta.
Nu e nici o graba cu ele, insa eu incerc sa fac ordine in lista mea de 'to do', ca simt ca ma apuca nascarea curand, nu stiu de ce am un sentiment ca va fi prea curand ..
Mai am niste botosei de la Luy de achitat, dar o sa pun banii (5ron) in pachetelul pe care il voi face pentru Mari-paun, sper sa castige licitatia la sterilizator, ca altfel nu am nici un Raiffeisen in zona si pentru 5 lei ..
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Nerantula Laura, multumesc! Deci, mamagiuliei, am rezolvat si platile restante pentru produsele de la tine, adica: rochita si gecuta. Nu e nici o graba cu ele, insa eu incerc sa fac ordine in lista mea de 'to do', ca simt ca ma apuca nascarea curand, nu stiu de ce am un sentiment ca va fi prea curand .. Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
Shazi domol! Mai ai de dus un pic, ce te grabesti asa?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Nerantula spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Shazi domol! Mai ai de dus un pic, ce te grabesti asa? |
Mai am, stiu si eu ca mai am, dar e un feeling, nu stiu cum sa-ti spun ... ca e aproape .. sper sa ma insel. De vreo cateva zile am si contractii cand suge Gruia si asta stiu ca 'ajuta', plus o nemernica de ureaplasma care poate sa faca nebunii .. daca ajung la 34s ma relaxez si trece
Leditia spune:
laura,eu am bifat in bazar facturile de la camy,ca+s platite.Vbisem cu ea la tel si stiam de pe ce nume pusese banutii si i+am confirmat practic prin bifarea facturilor ca platite.Deci ce confirmare mai fac_Ma scuzati dar mi+a umblat David la tastatura si iar is toate aiurite pe aici.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
madyrizi spune:
lume, lume, soro lume!!!!
ARE CINEVA PANTOFI DE BAIETI MARIMEA 34 NEGRI????
e, asta sa va vaz daca aveti. ca de bijuuri si posete am vazut ca scoateti repede .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii