Bazar umanitar ***cap 38***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

am pus din nou in bazar hainutele castigate de nushulica si la care a renuntat si de asemenea pe cele castigate de pisellino.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Mady, eu nu am Mozzila instalata si nu pot umbla in album.

Am pus un set de hainute: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1834

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mady,

Selene, eu zic un mare PAS.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Mady,

Selene, eu zic un mare PAS.

Nu-i nimic, dar sper ca nu esti suparata (pe mine)...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nici vorba, insa am raspuns ca asa am considerat ca trebuie, chiar daca as fi vrut sa spun un mare DA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am platit aceasta gecuta pentru Siluan, zilele trecute, s-a si confirmat pe aici ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Help! Poate ma ajuta cineva care se pricepe...
Dci conturile pt Siluan sunt deschise la Banca Transilvania; am aplicat pt internet banking, tocmai in ideea de a avea cat mai des acces la extrasurile de cont.
Intreb pe cine opereaza astfel prin Banca Transilvania sau are idee: ca sa instalez aplicatia imi trebuie un certificat de securitate. Calculatorul meu nu il primeste!! Zice ca site-ul e "not trusted"-stie cineva cum pot sa fac??
...pt ca primesc zilnic PM-uri pt confirmari de plati si chiar nu am cum sa merg zilnic la banca pt asta, plus ca un singur extras de cont e gratuit pe luna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Selene le iau eu (hainutele), doar ca o sa rog cumparatoarele sa ma inteleaga si sa nu se supere daca nu pot trimite zilnic cate 3-4 colete, adica voi putea sa trimit si io cam max. 8 colete/saptamana deoarece cam acolo ma incadrez cu bugetul (de austeritate acum - voi avea cateva luni f grele deoarece Nancy incepe gradinita iar masina implineste 2 ani, deci revizii, ITP-uri, alea-alea...)

Deci daca nu ai alta oferta mai buna, le iau io

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Dci conturile pt Siluan sunt deschise la Banca Transilvania; am aplicat pt internet banking, tocmai in ideea de a avea cat mai des acces la extrasurile de cont.
Intreb pe cine opereaza astfel prin Banca Transilvania sau are idee: ca sa instalez aplicatia imi trebuie un certificat de securitate. Calculatorul meu nu il primeste!! Zice ca site-ul e "not trusted"-stie cineva cum pot sa fac??
...pt ca primesc zilnic PM-uri pt confirmari de plati si chiar nu am cum sa merg zilnic la banca pt asta, plus ca un singur extras de cont e gratuit pe luna...

Suna la relatii cu clientii, or sa te ajute ei sa treci de pasul asta. Dar va trebui sa robotesti cu Internet Explorerul.

Eu pt treaba asta am reclamat Banca Transilvania la Protectia Consumatorului si in final am si renuntat la colaborarea cu ei. Eu vroiam sa folosesc alt browser pentru ca nu rulez pe un calculator cu Windows si nu s-a putut face nimic pt mine. Sper sa nu fie si cazul tau

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Eu folosesc bt24, dar nu imi amintesc sa fi avut probleme la instalarea certificatului ... suna la numarul lor de pe foaia cu instructiuni ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput