Hai Dragaica,Laurika,Cristeo,pufescu! (178)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

PUIUT nu am apucat sa iti raspund,eu am avut contractiile astea HB cu intariri ale burtii,nedureroase dar deranjante asa ..de la incepoutul sarcinii ,dese,la toate trei sarcinile,nu a fost la niciuna pericol de mentinere,am trecut de 40 de saptamani la ambele,dar asa cum mi-au spus la spital,acestea ma vor ajuta la nastere,si asa a fost,nasterile au fost relativ rapide,cu contractii si dilatare rapida.imi spuneau ca ai mai mult risc sa ajungi la inducere daca nu ai aceste contractii pregatitoare.
la Sofia am avut dureroase de la 38 de saptamani,si am nascut tot dupa 40.deci nu neaparat vine nasterea acnd apar si primele dureri,pt ca ele se pot opri si bebe se razgandeste
adevarul e ca nu e nici o regula,ca nimeni nu poate sti exact cand vine.

ELADEA vai dar ce mare s-a facut Filip!!!!!!!si ce frumos e!si ce body frumoase are ! ce bine cu piscina,Eric e fericit!
ma gandeam,ce bine merg numele lor unul cu altul.

MAYA

38+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Maya, da' misterioasa ai mai devenit... Nu ne spui si noua cu ce esti atat de ocupata?

Oricum, noi speram ca e de bine!

Pupici si te asteptam cu drag sa ne vizitezi mai des! Saptamana asta poate nasc si eu ... ca sa-ti dai seama cat timp a trecut...

Elena 39 cu un cuminte

AMR 1 saptamana si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mic Puiutzi... am fost plecata cu serviciul si putinul timp ramas intre 2 drumuri... am fost pe munte sa/mi revad prietenii. Mi/a priit, e un nou inceput in toate... sunt un alt om, cu o pofta nebuna de viata... E DE BINE.

Stiu ca a trecut timpul, il simt din plin... si incerc macar sa ma bucur ptr voi.
Sentimentele pe care le traiti voi... sunt cele mai frumoase si implinite si nu cred sa existe altele de o intensitate atat de mare...

Sper sa va dau vesti bune cat mai curand dar... suntem la inceput si distanta ma cam 'nauceste' si ma retine putin... dar imi place orasul la nebunie- BRASOV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata delfinasi si mamici de delfinasi

Azi avem intalnire cu obstetricianul si anestezistul, sa discutam cum o sa decurga ziua de maine apoi gata......bagajul e la usa, am pregatit totu. Ieri am muncit ca o eroina, am facut curat in casa, am instalat toata aparatura bebeilor, am montat scoicile in masina......zic eu ca suntem gata cu de toate......emotional suntem ca un pepsi agitat gata sa explodam.

Cam atat, dam vesti azi dupa ce ne intoarcem de la spital.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 38+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

Maine imi tin ratoii in brate, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Urasc colicii!!!! Fac cu nervii cand vad cum il doare burta! Pe cand sa adorma, numai vad ca il doare burtica, se inroseste tot si urla!!! O sa reiau Colief, sa vedem... Pana acum tot espumisan i-am dat... Acum cred ca vin uratii aia rai... Azi nu mi-a mers faza cu uscatorul...

Mousel, nu stiu ce inseamna glucoza in urina... Vezi daca gasesti ceva info pe net, dar cel mai bine la dr.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Belu, ce nasol e cu treziri din ora in ora... Ceva nu e bine la tine, daca inca nu poti sta in fund... Si eu m-am rupt un pic la nastere, am nascut dupa tine, la 9 zile, si stau deja de o saptamana in fund. Putin ma mai deranjeaza ceva acolo, dar nu tare. Stau bine in fund, conduc... Ar trebui sa mergi la un medic (preferabil nu la cel cu care ai nascut).

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, am vazut si eu ca pe prospect nu scrie ca tb asteptat pt colief 15 min. Dar ieri cand am fost la maternitate asa mi-a zis dr : ma mulg 10 mm, pun 4 pic de colief si asteptam 10, 15 min apoi ii dau sa bea laptic amestecat cu colief si apoi la san. Pt lapte praf e si mai complicat. Tb asteptat 30 min...Cosmin stie procedurile mai bine

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Rodykut, Aelita... scuze, acum am vazut, sunt cheauna putin si imprastiata.
Si eu va din tot sufletelul meu!

Rodykut...am vazut pozele... si am ras/plans ce sentimente a trezit in mine. Cred ca esti/sunteti impliniti cu totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Mousel, si mie mi-a iesit glucoza in urina la ultimele analize. Dar daca glicemia este in limitele normale, nu ai de ce sa iti faci griji. Daca glicemia (glucoza din sange) era peste limita normala, atunci putea sa conduca la ideea de diabet de sarcina.

Asa mi-a explicat mie dr. meu. Oricum, poti sa repeti analiza urinei si incearca sa eviti sa mananci dulciuri concentrate cu 1-2 zile inainte de analiza.

Elena 39 cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Aelita ! Multumesc de raspuns! Sa te auda Dumnezeu, sa avem travaliu usor si rapid. Si eu am contractiile BH din luna a 7-a. Sper din suflet sa ma ajute la travaliu.

Precum am spus, acum le am aproape in continuu, unele chiar dureroase, majoritatea imi provoaca disconfort - crampe in tot abdomenul. Sper sa nasc saptamana asta

Iti doresc numai bine!

Elena 39 cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Rodyka te cred pe cuvant acuma....incercam si noi cand apar colicii in zona....multumesc frumos...pupici la burtica aia mica ce doarme asa linistita....

Mergi la inceput