Alice Florescu-Bleotu SA NU VREI SA NASTI CU EA!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pai atunci q.e.d: tipa de-si facu acum cont e din sistem! Din moment ce foloseste jargonul "insider-ilor"...Atunci de ce nu spune direct, de ce vine cu vrajeli ca i-a fost sora internata, de-acolo e la curent cu cazul blabla.
(in alta ordine de idei, aia cu "pacienta de la 2/3" mi se pare o exprimare foarte fireasca, dar expresii gen "ma duc sa nasc o pacienta" imi fac parul valvoi de nervi, atat de groaznice mi se par. Daca e jargonul lor, sa-l foloseasca in breasla, ca eu de-l aud in realitate sau pe forum, risc sa fac un avc si sa ajung pacienta de la 2/3:))) Si io chiar am fost din aia de-a trebuit "nascuta", ca dupa 10 ore de travaliu cu dilatatie 1 n-am mai suportat nici durerea nici dezamagirea ca nu ma dilat si io ca mamiferu' cinstit si am urlat dupa doftor sa ma despice cat de repede poate...dar tot n-as suporta sa-si aroge doctorul nasterea fiicei mele:))) Adica ok, mi-a facut cezariana, dar io, io am nascut, daaa?)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ilinca exact asta era ideea "unde dai si unde crapa". Adica e off-topic sa discutam de expresia aceasta aici sau de numirea camerei de travaliu "camera de tortura". Poti deschide tu un subiect separat, poti face sondaj daca e jignitoare sau nu.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Junona draga (ce nume potrivit pentru parerea pe care o ai despre...d-na doctor), mie tot mi se pare ca tu cunosti prea multe amanunte. Adica ne spui toata istoria familiei Danila, cum nu i-a mai vrut un medic si au venit la "doamna doctor" care a avut generozitatea de a-i accepta si cunosti toate amanuntele conflictului(ca familia Danila a solicitat cezariana inainte de termen...). Iac-asa, erai acolo, la sora ta, cand s-au intamplat toate...Stii si despre toate cazurile dificile pe care le-a acceptat "d-na doctor", stii tu ca nu le-a luat bani...Mai stii si ca "d-na doctor" pleca din tara, dar nu in concediu. Hai, spune-ne unde pleca, in ce scop (la un congres, desigur, dar asta nu exclude un mic shopping).

Raman la parerea mea, esti chiar "d-na doctor" si "cine se scuza...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

A, si, Junona, am o problema cu un calcul. Primul medic a abandonat-o pe d-na Danila la 7 luni (de sarcina), apoi a ajuns la "d-na doctor" pe care a intrebat-o timp de 3 luni cat trebuie sa "cotizeze" si dupa aceste 10 luni d-na Danila a solicitat cezariana inainte de termen...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Junona13 spune:

Mda, exact ceea ce spuneam. Exact expresia era tinta mesajului! Pe mine nu m-a jignit cand mi s-a spus te-a nascut doamna doctor, sau ca doamna doctor mi-a nascut copilul, avand in vedere morfologia verbului a naste!
Nu sunt nici asistenta, dar am prieteni multi in sistemul medical asa ca m-am obisnuit cu limbajul lor.
Nici eu nu stiu daca ar trebui sa o anunt pe dna doctor, cred ca i-ar lasa un gust amar si ar suferi mult prea mult, mai ales la cat ajutor a oferit femeia asta fara sa ceara nimic in schimb. Pe de alta parte, as vorbi cu "asistenta" in cauza, daca as sti cum o cheama, desi asistenta dansei care este si pocaita din cate stiu, nu ar fi facut asa ceva in viata ei si la ce situatie financiara precara are asistenta ei, daca ar fi cerut asemenea preturi ar fi trebuit sa fie miliardara pana acum. Este clar ca ori sunt inventii ale acestui personaj ori a vorbit cu o asistenta care nu are nicio legatura cu dna doctor. De cand am nascut eu si de cand ma tot duc cu rudele mele si cu prietenele mele prin spital sa nasca, eu de asemenea preturi nu am auzit.
In orice caz, pacat, mare pacat sa acuzi fara sa-i permiti omului sa-si prezinte varianta si fara sa-i acorzi prezumtia de nevinovatie! Mai ales ca sotia acuzatorului mai este si avocat! Cine isi permitea sa acuze..... cei care emit cele mai multe chitante!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Junona13 spune:

Am specificat foarte clar ca primul mesaj este un copy paste dupa discutiile pe care le-a avut dl acuzator cu o alta persoana care cunoaste cazul.
In ceea ce o priveste pe dna doctor o stiu de mult timp, avand in vedere ca mi-a salvat viata mie si copilului meu, sper sa nu-ti dea Dumnezeu vreodata sa auzi urmatorul verdict: ne pare rau dle (sotul meu) vor muri amandoi, si sotia si baietelul dvs.
Dna doctor ne-a salvat si a stat langa noi zi si noapte si a plans impreuna cu noi cand am respirat si eu si copilul. Nu stiu daca vreuna din voi a facut stop cardiac pe masa de operatie. Eu am patit-o!
Si apropos, pentru ca nu a primit niciun ban, i-am dat cadou o icoana! Asta pentru cei care mai cred ca sunt dna doctor. Daca ati cunoaste-o pe aceasta femeie minunata, ati intelege de ce o apara mai multe persoane. Si la cum o cunosc eu, nu cred ca s-ar obosi sa raspunda unor astfel de calomnii. Adevarul iese intotdeauna la suprafata! Dar pe mine ma deranjeaza nedreptatile, enorm! Si am dreptul sa ma exprim, asa cum aveti si voi dreptul!
Si apropos...ca sa existe echitate si echidistanta....de ce nu luati la puricat si mesajul dlui acuzator??????? Sunteti rude, prieteni sau sunteti chiar el cu alt nume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Junona draga (ce nume potrivit pentru parerea pe care o ai despre...d-na doctor), mie tot mi se pare ca tu cunosti prea multe amanunte. Adica ne spui toata istoria familiei Danila, cum nu i-a mai vrut un medic si au venit la "doamna doctor" care a avut generozitatea de a-i accepta si cunosti toate amanuntele conflictului(ca familia Danila a solicitat cezariana inainte de termen...). Iac-asa, erai acolo, la sora ta, cand s-au intamplat toate...Stii si despre toate cazurile dificile pe care le-a acceptat "d-na doctor", stii tu ca nu le-a luat bani...Mai stii si ca "d-na doctor" pleca din tara, dar nu in concediu. Hai, spune-ne unde pleca, in ce scop (la un congres, desigur, dar asta nu exclude un mic shopping).

Raman la parerea mea, esti chiar "d-na doctor" si "cine se scuza...."

AStata timp cat pleca nu vad care era problema, putea sa sara i cu parasuta, ca nu e treaba noastra.
Nu e obligata sa asiste la nasteri daca nu e de garda sau la servici.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Din cate stiu eu doar colaboreaza cu spitalul Caritas. Adica merge cand ii naste o pacienta. Nu face garzi.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput