Citat: |
citat din mesajul lui inbox Mathildati-am trimis un mail, sper sa-ti fie de ajutor. Am discutat cu vecinii care au casa gata si sunt cei care au vandut terenul, si au zis ca apa si curent putem lua de la ei, au interesul sa se construiasca fiindca mai au niste loturi de vazare si spera ca asa le creste pretul, constructorul a zis ca daca e cazul aduce nustiu ce generator de curent, dar nu cred ca va fi cazul. Cat de cat s-a mai facut lumina in capul meu ce si cum vor construi. Initial si noi contactasem o firma din doborgea, si chiar imi inspirau incredere, mai ales ca veneau isi puneau baracile pe teren si stateau acolo pana terminau, insa erau mult mai scumpi decat ce am gasit noi aici, trebuia sa platesc in plus mancarea la doua saptamani transportul acasa, plus mana de lucru mai scumpa...dar sunt sigura ca nu aveam de ce sa ma agit cu ei...daca aveam bani mai multi... Haideti ca o sa ma mut la subiectul special pentru constructii case. Va multumesc mult! mamica de printesa Maria si 30s |