Aspirante optimiste > 20 ani (550)
Raspunsuri - Pagina 8
cixinica spune:
katy tinem pumnii sa fie II.
synevo da rezultatele si in aceeasi zi, le poti primi pe e-mail.
bebelu86 spune:
nu stiu de la ce
m-a ;uat dintr-o data
ma doare capu de crap, imi vine sa vomit si sa lesin
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
cixinica spune:
bebelu o fi de la tensiune, ca o ai mica. I-a o gura de cafea sau ceva cu cofeina poate trece.
roxy_s spune:
bebelu poate ai tensiunea mica. ia o gura de ciocolata sau de cafea si stai linistita. in situatiile astea este cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci.este clar de la caldura , de la sarcina. si eu am mai patit.
katy hai cu testul. sa fie cu II
S-a intamplat minunea mult asteptata11+
Katy82 spune:
Fetele am facut testul, e negativ, dar totusi sunt de-abia in Z21, mai am de asteptat
sa devin !
roxy_s spune:
katy poate este prea devreme de test. nici nu stiu si cu analiza ca nu prea ma pricep.
S-a intamplat minunea mult asteptata11+
mandreeac spune:
Katy tinem pumnii sa fie !
Du-te maine dimineata si fa-ti un test betahcg! Si la Medlife dau rezultatul in aceeasi zi, asa ca, alege cel mai apropiat cabinet medical. Te asteptam cu vesti foarte bune!
Bebelu , iubita cum te mai simti? Imi pare asa rau ca nu iti e bine. sa treaca starea de rau!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 10+
bebelu86 spune:
katy si eu am ovulat dvrm si cu toate astea in z26 abia s-a vazut a doua liniuta
in z21 e prea dvr,.mai bine fa unu la sange k e cel mai sigur
am stat in pat si am atipit un pic.
mi-e un pic mai bine.
nu stiu cum imi va fi dupa ce ma ridic.
da..de la tensiune e..din pacate.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
didi32 spune:
Of mai Ralu, da' daca iei o gura de cafea nu e mai bine? Ca nu cred ca face rau o gura mica de cafea, poate mai slaba asa...ici sa-ti revii cat mai repede
in devenire