Aspirante optimiste > 20 ani (550)
Raspunsuri - Pagina 6
Katy82 spune:
Feteleeeeeeeeeeeeeee, nu mai pot de emotii, am analizele, cred ca e sarcina de bucurie
Progesteron*
Met. ELFA (ser, Vidas) 22.29 ng/ml
Barbati:<=0.25-0.56 Femei: -f. foliculara:<=0.25-0.54; -f. luteala:1.5-20.0; -Ovulatie:<=0.25-6.22 -menopauza:<0.41
sa devin !
didi32 spune:
Draga mea habar n-am! Te-ai mai uitat pe net ce inseamna rezultatele? Tin pumnii stransi sa fie sarcina! Doamne-ajuta!
in devenire
Katy82 spune:
Binetrebuie sa-mi fa un test de sarcina sau un beta hcg dar altfel nu prea ar avea de ce sa fie asa mare, nu?
sa devin !
didi32 spune:
Of, unde umbla fetele astea vorbarete? Ca poate stiu ele exact cum sta treaba. Oricum, eu te felicit de pe-acum, sarcina usoara si la termen!
in devenire
Katy82 spune:
M-am mai documentat, daca e mai mult decat indicele normal e vorba fie de sarcina fie de cancer, cea din urma varianta ma indoiesc ca e cea corecta, deci ramane prima
sa devin !
Katy82 spune:
Didi bine macar ca esti tu ca altfel vorbeam singura . Oricum sunt de-abia in Z21, mai am de asteptat, dar n-as mai sta cu mainile insan, cred ca ma apuc de duphaston, am mai avut o data test pozitiv si in ziua aia mi-a si venit. Sunt sigura ca si at a fost bebe.
sa devin !
didi32 spune:
Eu zic sa faci si-o beta dimineata, stiau fetele pe-aici care laboratoare dadeau rezultatele in aceeasi zi. Si-un test normal, ca sa ne clatim si noi ochii!
in devenire
Katy82 spune:
Oricum deocamdata nu e nimic sigur, cred ca m-am entuziasmat prea tare pt nimic cert dar sunt sigura ca ma intelegeti!
sa devin !