Aspirante optimiste > 20 ani (550)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

O Doamne ce ma bucur ,ai vb cu ea?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mi-a dat mesaj

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor veniti la bazar sa cumparati si cu banutii astia sa il ajutam pe Siluan

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Anca ieri a fost 36.9!
Bebelu ce veste minunataDoamne ajuta sa fie bine in continuare bb Sebastian

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Astazi dau de cu alcool si fara, laptic, cola si bineinteles . Este ziua sotului meu, implineste 29.
Bebelu astazi sunt in Z21. Sper din tot sufletul sa nu ma fii inselat cu picatura respectiva si sa vina si la noi. Astazi mi-am facut progesteronul. Analizele sotului sunt perfecte, acum mai asteptam sfarsitul saptamanii sa vedem poate vine si minunea.
toate fetele!

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Katy La multi ani sotzului Multumim de tratatie!!!Doamne ajuta sa vi cu vesti bune luna asta

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Katy sa-ti traiasca sotioru si tu pe langa el cu multi
sa fiti fericiti, sanatosi si sa vi se indeplineasca toate dorintele. in special cea de a deveni parinti cat mai repede

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Multumim mult de urari!
Nu mai stiu cine intreba de scurgeri maronii. Din cate am citit eu e posibil sa le ai si in sarcina si nu sunt tocmai un semn bun. Eu am de regula scurgeri maronii 2 zile inainte de CM. Dar la mine e "normal" pt ca asa imi debuteaza mie CM-ul. Daca le ai in sarcina poate fi o iminenta de avort si tb medicatie de sustinere a sarcinii.

sa devin !

Mergi la inceput

Katy dc sunt maronii nu prea sunt de rau. dar se da preventiv tratament de sustinere.
dc sunt rosii, sange..atunci e naspa.

eu de ex, dupa ce am facut testu la max 30 min, am gasit pe chilot o pata rozalie. am luat duphaston si aia a fost..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

buna dimineata, feteleor!
Katy, La multi ani sotului! Sa dea DD sa ii faci cadou doua liniute rosii cat mai repede!
Fetelor, la mine au venit magarii, ca altfel nu stiu sa le zic, cu cheaguri etc, dar macar nu mi-e asa rau ca in alte dati. si zugravesc si smotru, fix asta aveam nevoie
asta este, mergem inainte!
va pup pe toate, fara exceptie!

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput