Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 9
inaioana spune:
Buna dimineata!
Ne-am intors si noi dintr-un concediu prelungit,si raportam un nou baietel la grup, ca asa pare sa fie moda si nu putem fi mai prejos.
L-am spionat saptamana trecuta si uite ce facea domnul Gruia: http://www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk
In privinta nasterii m-am hotarat la Isis Constanta,dar sarcina va fi urmarita de Tutunaru, clinica e doar pentru nascut si atat. Singura problema e ca am IR-urile cam mari dar nu cat sa il deranjeze pe bebe care e mai mare cu o saptamana. Le monitorizam.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
angieangie spune:
felicitari inaioana

Angie
+15
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
inaioana spune:
Multumesc mult.
Felicit si eu toate burticile, din pacate mi-e imposibil sa fac nominalizari dupa cat am lipsit..nu voi putea parcurge niciodata tot ce ati scris intre timp.Important e ca sunteti aici "pe metereze" sanatoase, voioase si voinice.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
bebelu86 spune:
Ina felicitari pt baietel.
e asa jucaus 

trec acu in listuta
de acu se masoara IR??
eu stiam k abia la morfo de trim 2
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bebelu86 spune:
astept noi carucioare colorate sa le trec in listuta
deja a inceput sa se coloreze listuta 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
18+
loutzy spune:
Felicitari fetelor pt carucioare. Sarcini usore in continure si bebei la termen.
Mirela bafta la eco.
AL meu ma tot intreba ce tot vb toata ziua pe forum e curios sa stie si el![]()
![]()
. Cel putin dupa eco daca nu m-a intrebat de 10 ori daca am trecut pe forum ca e baiat a fost bine. Ma distreaza la culme k nici eu nu vreau sa-i arat.
Laura
17+ cu 
bebelu86 spune:
ce haiosi sunteti 

si al meu e curios. sau a fost
i-am aratat. a stat langa mine un pic cand vb si acu nu mai are treaba
ma intreaba doar ce mai e nou, ce faceti voi, cate fetite si baietei noi mai sunt..chestii din astea ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
18+
Shines spune:
Buna fetele..
Gabi..felicitari pentru bebelina, sa fie sanatoasa 

Ina..sa va traiasca micutul jucaus..sa fie sanatos si fericit alaturi de voi 

si al meu e curios ce se vb aci..i-am aratat cateva discutii , si acu ma mai intreaba ce mai fac bucuruzele pupacioase
a zis ca nu a vazut in viata lui atatia pupici ce ne dam aci :)))
Simo
19 +
bebelu86 spune:
ce faci SImo?
abia te-ai trezit?
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
18+
Shines spune:
nu Ralu..m-am trezit la 9 si ceva..am baut cafeaua, am mai stat cu sotu inainte sa plece la birou..am stat asezati in pat si am asistat la gimnastica juniorului...azi a fost prima zi in care a dat destul de tare incat a simtit si tati in palma foarte tare 

nu ii mai venea sa plece de acasa..
acu mai am putin cu curatenia, ma misc usor sa nu ma obosesc, asa ca sa nu va luati de mine
praful il stersesem cu tati de fata..sa vada el cum ma misc asa ca o ratusca..
Simo
19 +