Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 2
Shines spune:
eu acum am terminat ordinea in dulap..am asezat deoparte hainele de care nu mai am nevoie pana la vara..blugii si pantalonii in care nu mai incap de acum..si am descoperit ca mai am 2 per pantaloni care sunt ok..si 3-4 bluze..restul ioc
uau da ce ma dor shalele..si burtica iar a luat-o la vale cum m-am tot miscat sus-jos la dulapuri..bag un no-spa acum
nu ma asteptam sa ma simt asa dupa putina miscare..si maine aveam de gand sa spal perdelele 

Simo
19 +
bebelu86 spune:
Simo dar tu nu ai stare????
stai lkinistita.
deci ne asteapta inca o sapt de calduri
si cica maine iar sunt sanse de ploi.
iar mint astia
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Irinukaaa spune:
Simo fi si tu "fetita ascultatoare" si incearca (chiar daca e greu) sa nu mai faci mai NIMIC! Mai ales ca stii ca ai o problema, poate chiar mai grava decat constientizezi tu.
Lasa-le naibii de treburi ca le faci tu... ai timp, dar nu acum!!!

Irina ~
18+ cu 
Shhhht! Cresc...
Shines spune:
hai ma fetele..am muncit si eu juma de ora aranjand haine, nu am facut mare lucru
acu urla si nea sotu ''repaos inseamna REPAOS'' ..ma rog, o sa stau cuminte acusi
mi-am facut o mamaliga cu branza si smantana..m-am cocotat in varful patului si tava in brate si bag in mine
Simo
19 +
bebelu86 spune:
pofta mare Simo
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
18+
Shines spune:
multumesc Ralu

imi facusei pofta aseara de mamaliga cu lapte..acu bag putin cu branza si astept sa se raceasca pentru lapte
Simo
19 +
bebelu86 spune:
si eu stau tot in varful patului
dar nu pap, dansez ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
18+
Irinukaaa spune:
Sa ai pofta! Asa trebuie in varful patului, ca o printesa!
Si are dreptate REPAUS inseamna REPAUS, nu juma de ora de aranjat lucruri, inca juma de facut o mamaliguta si probabil spalat vreo 2 vase...

Irina ~
18+ cu 
Shhhht! Cresc...
Irinukaaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 si eu stau tot in varful patului dar nu pap, dansez Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+ SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
Tu sigur dansezi din buric...

Irina ~
18+ cu 
Shhhht! Cresc...
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Irinukaaa Sa ai pofta! Asa trebuie in varful patului, ca o printesa! Si are dreptate REPAUS inseamna REPAUS, nu juma de ora de aranjat lucruri, inca juma de facut o mamaliguta si probabil spalat vreo 2 vase... ![]() ![]() ![]() Irina ~ 18+ cu ![]() Shhhht! Cresc... |
multumesc

zicea sotu ca maine sta mai linistit cand pleaca la birou..macar ma cearta buburuzele daca fac treaba
Simo
19 +