Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 17
bebelu86 spune:
Laura e frumos si MIhai si Stefan.
acu va hotarati voi la unu din ele
dc nu, le puneti pe amandoua si gata ![]()
si al meu vroia sa ii puna ori Ana ori Raluca k pe mine
si i-am zis k nu.
mai ales k Ana e si matusa si verisoara si eu. si am zis k e prea asa sa fie si bubu tot Ana.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
19+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
loutzy spune:
Cam asa am fost eu cu numele de Constantin ca si pe tatal meu si pe al lui tot Constantin ii cheama. Eu una am plecat pe ideea sa aiba 2 nume, daca nu-i convine unul macar sa mai aiba o varianta. Si am hatarat ca un nume il pune el si unul eu. Probabil asa o sa ramana Mihai-Stefan. Mai vad poate mai visez ceva. In ultima vreme visez numai dans sportiv.

Laura
17+ cu 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loutzy Mirela vin vremuri grele dupa cum imi zicea cineva. Atunci cand se nasc mai multi baieti o sa fie vreme de razboi ![]() ![]() ![]() Laura 17+ cu ![]() |
valeu
si cand ma gandesc ca al meu ma trimitea la muma sa in Israel sa nasc acolo sa capete copii cetatenie mai usor, pai daca asa e vb chiar ca nu mai calc pe acolo si nici circumtizie nu cred ca le mai fac
+16 
si mami de Vlad (12.12.1999)
mirela2 spune:
legat de nume as vrea Razvan si Alex, al doilea nume il pune tati![]()
dar inca negociem
+16 
Shines spune:
pe bebele meu o sa il cheme Eduard sigur..si am hot ca al doilea nume sa il puna nasii..eu am vrut Adrian, dar nu a vrut al meu sa il cheme ca pe el..mie imi placea..variante de rezerva..Matei ,Andrei sau David..din astea trei cred ca vor alege nasii
Simo
19 +
Lili_g spune:
Mai apar si eu...am fost la dr azi. Cica toate sunt bune, analizele au iesit bune nu fac amino aricum dar riscurile alea au iesit ff mici. Bataile inimii OK - doctora zice "nu-ti pot spune daca de fata sau baiat ![]()
![]()
dar inimioara bate bine", kg am luat 4.5 si maine intru in sapt 20 - deci binisor...
Vineri mergem la ecograf.
Am ajuns aproape la jumatate...mai sunt 20 de sapt 
toate fetele
mirela2 spune:
simo merci
fetelor eu coc ardei si vinete
sunt dilie pe caldura asta
dar mor de pofta

si mi s au umflat picioarele......;butuci nu alta
laura
+16 
bebelu86 spune:
fetele mi-e fff rau 

ma doare capu de crap, imi vine sa vomit si sa lesin
ce sa iau???
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
19+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!