Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
bebelu86 spune:
nici acu nu ai scapat de pasarile alea?? 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
shubulina spune:
Nu Ralu.Si parca sunt din ce in ce mai multe.Jur ca de la 5 dim incep oracaiala pana pe la 8-9.Apoi mai prin o ora-2 de somn.Nu prea mai rezist cu nervii.
15+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
zumzu spune:
Sa va zic si eu repede ce mi-au facut astia cu programarile lor si ma bag la citit din urma
@bebelu nu am putut sa nu remarc ca ti-ai schimbat caruciorul
, acum il speri pe al meu ca poate se trasnforma si al nostru..hihi
deci, eu aveam azi programare la ora 2pt morfo de sem II la Herg.Vineri ma suna sa-mi zica ca mi-o amana pt ora 6 ca e ultima zi a doctorului inainte sa intre in concediu si are multa treaba si acum tocmai ce m-au sunat sa mi-o amane de tot(ca pleaca mai devreme)...si m-au reprogramat peste mai mult de o luna
. mi s-a parut f.naspa faza, ecografiile astea tb facute si ele la niste saptamani, putea macar sa anunte din timp. Norocul meu ca mai am inca o programare la doctora la care m-a trimis ginec. meu, dar dc nu aveam..unde mai gaseam eu acum sa fac eco morfo.
19+ 
lcazangiu spune:
Ralu felicitari pt caruciorul roz, oricum iti spun eu ca e mai bine sa fie fetita mai mare pt urmatorul fratior:) din cate am auzit si eu, sunt mult mai intelegatoare si protectoare cu fratiorul lor!
Felicitari si tuturor celorlalte mamici pt aflarea culorii carucioarelor, eu mai am de asteptat pana pe 07.09, sa vezi atunci cat decartez:morfo-fetala de trim II+TT(nu am facut DT)+control la dct meu, 3 intr-una in aceeasi zi, ma scutura scurt de 8 bulioane

, sper macar sa=mi spuna ca e fetita sa mai atenueze socul![]()
Acum ne pregatim de mare, o sa ma apuc sa fac lista pt bagaj, vineri dim. plecam, tocmai i-am comandat lui David slipi tip pampers de pe net, caci pe aici nu am gasit (poate sa intre in piscina si nu intra apa in ei, dar evident absorb pipi), mare inventie![]()
Va pupa Lori mami de David-Andrei (24.06.2008) si bubu+13
bebelu86 spune:
offf chiar nu stiu ce sa-ti zic.
nu stiu dc poti face o sesizare la primaria de sector pt asa ceva.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
18+
loutzy spune:
Faza e ca mi-a si aratat, dar cat am inteles eu...mi-a si zis"ce poate avea intre picioare?"![]()
![]()
![]()
Eu nu am avut nici un simt ca ar fi baiat sau fata, doar ca am visat cand aveam vreo 6-7 sapt o fetita cu codite. Oricum nu ma afecteaza pe mine, al meu era mai curios ca el vrea ca primul sa fie baiat, iar al2lea fata.
Laura
17+ cu 
bebelu86 spune:
Zumzu mai gaseai la alti medici.
si oricum morfo o poti face pana la 23s
deci nu era chiar din scurt.
nu vreau sa se schimbe si la voi. Doamne fereste.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
18+
shubulina spune:
Hai mai ce-i amuzant cand se schimba caruciorul![]()
Tot comorile noastre sunt.La mine n-a vrut sa stea,deci sunt inca in asteptare.Tati vrea baiat,evident.Eu...fie ce-o fi,sa-mi fie sanatos
15+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
gabiu spune:
multumesc de felicitari pt carucior, va doresc si eu ce va doriti voi sa aveti!
La mine e putin si destin si dorinta mamei care...s-a stins acum aproape 2 luni
. Ea era sigura ca va fi fetita si vom fi impliniti ca parinti. Eu imi doresc sa fie sanatos/oasa, indiferent de sex ( dar dc e fetita cu atat mai bine
0
Va pup, e clar ca nu pot tine ritmul la scris insa de citit...
Aveti idee de un cost la triplu test? Trebuie sa-l fac saptamana viitoare in Cta ( stiu ca mai sunt gravi din Cta, ma gandeam sa ma duc la Biotest pt ca acolo parca trimite Dantes pacientele) Stiti ceva?
hai pupici la toate
eu ma coc la serviciu si mai am pana la 4 de stat!
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007 si
16+