Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 11
anka-maria spune:
Fetelor, am facut zacusca! si a iesit absolut delicioasa!!!
Sar'mana cui mi-a dat reteta ca am uitat, deh, pregnancy brain.
Acuma sapt asta ce fac?
Mie sa-mi ziceti din timp, asa a zis barbatu'. Ca data trecuta a umblat saracu dupa prunele pt. galuste de i-au iesit ochii. Si acuma a alergat dupa vinete si fasole uscata. Deci n-are omu' decat o rugaminte, sa i se spuna din timp meniul pe o sapt. ca sa se organizeze mai bine![]()
Acilea ploua si sunt maxim 20 de grade. Daca nu creca' vroiati sa auziti asta. Cand am avut si noi 37 am suferit ca un caine, stiu cum e sa te rogi pt. racoare si ploaie.
Pana una-alta, un sfat mic: stie cineva cum se procedeaza in caz de hemoroizi? Nu e grav inca dar presimt zile negre.
---------------
Just me
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anka-maria Fetelor, am facut zacusca! si a iesit absolut delicioasa!!! Sar'mana cui mi-a dat reteta ca am uitat, deh, pregnancy brain. Acuma sapt asta ce fac? Mie sa-mi ziceti din timp, asa a zis barbatu'. Ca data trecuta a umblat saracu dupa prunele pt. galuste de i-au iesit ochii. Si acuma a alergat dupa vinete si fasole uscata. Deci n-are omu' decat o rugaminte, sa i se spuna din timp meniul pe o sapt. ca sa se organizeze mai bineAcilea ploua si sunt maxim 20 de grade. Daca nu creca' vroiati sa auziti asta. Cand am avut si noi 37 am suferit ca un caine, stiu cum e sa te rogi pt. racoare si ploaie. Pana una-alta, un sfat mic: stie cineva cum se procedeaza in caz de hemoroizi? Nu e grav inca dar presimt zile negre. --------------- Just me |

si eu am probleme cu hemoroizii din pacate..de la prima sarcina au inceput si de-a lungul anilor tot am avut probleme..nici acum nu am scapateu randul trecut am dat repede cu unguent doxiproct..inainte sa se agraveze. si nu am avut prob majore
ai insa grija cu alimentatia
eu am descoperit ca dupa o cafea fierbinte cu lapte dimineata ies imediat afara..dar asta se intampla cand sunt in concediu...cand o sa incep serviciul iar ma chinui :(
Simo
19 +
loutzy spune:
Lori eu stau in Militari, dar am lucrat in Baneasa si imi place f mult zona, dar momentan nu ne permitem sa ne mutam acolo.
Eu cica muncesc mai mult stau degeaba. Nu prea pot intra pe ce site vreau ca sunt multe banate![]()
![]()
![]()
Simo tu unde stai mai exact? Am vazut ca ziceai ca iesi cu fata in parcul Moghioros.
Laura
17+ cu 
crissia spune:
Buna fetelor!
sunt si eu o viitoare mamica de buburuza
ma poate ajuta cineva cu un nr. de tel. de la clinica fortis?
trebuie sa fac morfo acolo si nu gasesc pe net decat un nr. de mobil la care nu raspunde nimeni.
sa va dau si datele sa ma treceti si pe mine in listuta:
UM 25.04.2010 DPN 30.01.2011 si DN 26.07.1975
15+
loutzy spune:
Crissia bine ai venit printre noi. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la temen.
Laura
17+ cu 
Shines spune:
bine ai venit crissia ..sarcina usoara si linistita cu bebe sanatos si voios 

0724.464.646 la nr asta mi-am facut eu prog la Iosup pentru morfo de trim I..daca nu raspunde prima data mai insista..o fi asistenta plecata
Simo
19 +
angieangie spune:
crissia bine ai venit
sarcina cat mai usoara si sedere placuta cu noi
Angie
+15
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
Shines spune:
Ana..pe unde umblii ? te ascunzi de caldura
am facut prog la dr..pentru joi la 16.30
si mi-a zis sa sun dupa 4 sa fac prog si la eco in aceiasi zi
de la receptie a zis ca ma trimite dr la eco..da e bine sa am si prog
Simo
19 +
shubulina spune:
Pupici la fete.Scuze,aseara iar m-am evaporat,dar m-am bagat in pat si am adormit.M-am trezit pe la 1 si adio somn.
Crissia,bine ai venit si sarcina usoara si la termen.
15+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana