Prietene la bine si la greu 41

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

si io care credeam ca sunt singura care se pune cu groaza la somn.........

Va servesc cu o berica rece si fug catre pat.

Am incercat si eu azi sa-i dau lui Andrei niste cartofi taiati marunt, cu degetele mele. Nu prea am avut succes nici cu asta. Nici cu cerealele din seara asta.

Maine am sa incerc marul dat prin razatoare si sa-l las sa manance el singurel.

Noapte buna tuturor.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

coque si many, multumesc mult de PM. Ce parola tare avem.

Lalu, deci nu sunt singura care isi antreneaza nervii pt urmatoarele 8 ore.

La aceasta categorie ma bag si eu..cu antrenamentul..sunt capie de la atatea treziri pe noapte. Sotul zice ca mi-a prins frica si se gandeste cu groaza la nervii care ma apuca peste noapte

La Multi Ani Chiara! La Multe Lunitze Teo si \Miruna!

Matei mananca destul de bine, la 9,6kg nu e gras, adika pufos, e solid, cred ca tot de la conformatia lui taica-su i se trage. Ii dau si iaurt natur: Gusturi Romanesti sau Muller. Nu am gasit de la Natura. Mananca 150-175gr, ii place cel mai mult. Il mai amestec cu branzica calcica pt ca mi se pare ca are o consistenta usor..gumoasa
Papa fructe in jur de 125gr, uneori si mai putin, legume si alea bine, dar asa ma enerveaza uneori la masaaa, am impresia ca-s o mama denaturata sau prea putin rabdatoare. Apa bea bine din canita Avent, nu se mai ineaca, azi o mai rodea din cauza dintocului care se pregateste sa apara.

Fetelor, voi ce le-ati mai introdus? Ca si Monis, eu inca ii dau piure din mai multe legume amestecate, nu doar 1-2 legume, o fi rau?

De cate ori pe saptamana dati carnita?
Cand pot incepe cu galbenusul de ou? Matei a implinit 8 lunitze..

Aaa, sa va mai spun si despre noi: e verva mare in casa, nu stam o clipita, busileaza cu o viteza de m-a spart, a inceput sa traga de sertare, asa ca e imperios necesar sa dam o fuga la Ikea undeva sa luam cele necesare baricadarii. Azi a fost prima oara cand stand in picioare, sprijinit de bratul de la canapea, a ridicat genunchiul sa il puna pe brat ca sa se intinda spre o noptiera, pe care se afla laptopul. S-a repetat de cateva ori, pana acum se apleca doar cu capul, cu mainile sprijinite, adica se ducea gramada, acum vad ca isi controleaza actiunile mai bine.
Merge de-a lungul patutului, se ridica in picioare imediat ce gaseste un punct de sprijin, din picioruse se aseaza inapoi in fundulet.
Ce mi se pare comic e ca din somn cand se trezeste(doarme doar in patutul lui, nu pe canapea etc, asta ca sa pot sta si eu linistita pe la bucatarie) zici ca are un arc in fund, se ridica imediat in genunchi (de pe burtica, inca nu poate de pe spate sa se ridice in fundulet), apoi se prinde de barele de la patut si direct in picioare. Asta in cateva secunde...noaptea cand il aud prin baby phone si intru in camera lui, ma asteapta bajbaind in picioare, smiorcaindu-se.

I-am bagat si eu rosie uneori, curatata de coaja si seminte, blenduita la sfarsit cu restul legumelor. Ieri am pus si putina ceapa pe care am scos-o apoi.

Gagix, ce fel de pantofiori/sandalute luam pt afara? Cu talpa flexibila sau dura, care tin glezna au ba?
Pup mamicile (norisorii) de nemancaciosi si pe fetele de care imi era dor sa le citesc: Doris, Lalu, Cristina_boc!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Eu una nici nu mai incerc sa ma culc deocamdata, in prima parte a noptii se trezeste cel mai des, asa ca astept cumintica urmatoara mufare....poate asa adoarme mai usor, o iau mai din pripa, ca in noptile trecute era deja in picioare in patut, batanandu-si fundul pana ajungeam eu la ea.

Mai bine bag o bere, o crontanica, poate si un Pepsi si-mi iau gandul de la somn....chiar asa, ce atata somn

Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Eu una nici nu mai incerc sa ma culc deocamdata, in prima parte a noptii se trezeste cel mai des, asa ca astept cumintica urmatoara mufare....poate asa adoarme mai usor, o iau mai din pripa, ca in noptile trecute era deja in picioare in patut, batanandu-si fundul pana ajungeam eu la ea.

Mai bine bag o bere, o crontanica, poate si un Pepsi si-mi iau gandul de la somn....chiar asa, ce atata somn

Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)

La noi este invers, doarme bine in prima parte a noptii, adica pana pe la 2-3 noaptea, apoi pana la 7 dimineata se trezeste de 3-4-5 ori si pica iar in somna pana la 10. Daca as putea dormi si eu in prima parte ar fi ceva, insa nu ma ia somnul pana pe la 1, si tocmai ce dorm si eu mai bine ca incepe scartzaiala. Si uite asa sunt cu ochii carpiti permanent
NB

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

buna seara!

capitol nou-nout

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput