Prietene la bine si la greu 41
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina_boc/cristina_boc.jpg)
cristina_boc spune:
si io care credeam ca sunt singura care se pune cu groaza la somn.........
Va servesc cu o berica rece si fug catre pat.
Am incercat si eu azi sa-i dau lui Andrei niste cartofi taiati marunt, cu degetele mele. Nu prea am avut succes nici cu asta. Nici cu cerealele din seara asta.
Maine am sa incerc marul dat prin razatoare si sa-l las sa manance el singurel.
Noapte buna tuturor.
CRIS ,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ralu_seby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza coque si many, multumesc mult de PM. ![]() ![]() ![]() Lalu, deci nu sunt singura care isi antreneaza nervii pt urmatoarele 8 ore. ![]() ![]() ![]() |
La aceasta categorie ma bag si eu..cu antrenamentul
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](birthday.gif)
![](pupic.gif)
Matei mananca destul de bine, la 9,6kg nu e gras, adika pufos, e solid, cred ca tot de la conformatia lui taica-su i se trage
![](icon_smile.gif)
![](alcool.gif)
Papa fructe in jur de 125gr, uneori si mai putin, legume si alea bine, dar asa ma enerveaza uneori la masaaa, am impresia ca-s o mama denaturata sau prea putin rabdatoare
![](plang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Fetelor, voi ce le-ati mai introdus? Ca si Monis, eu inca ii dau piure din mai multe legume amestecate, nu doar 1-2 legume, o fi rau?
De cate ori pe saptamana dati carnita?
![](japonez.gif)
Cand pot incepe cu galbenusul de ou? Matei a implinit 8 lunitze..
![](japonez.gif)
Aaa, sa va mai spun si despre noi: e verva mare in casa, nu stam o clipita, busileaza cu o viteza de m-a spart
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
Merge de-a lungul patutului, se ridica in picioare imediat ce gaseste un punct de sprijin, din picioruse se aseaza inapoi in fundulet.
Ce mi se pare comic e ca din somn cand se trezeste(doarme doar in patutul lui, nu pe canapea etc, asta ca sa pot sta si eu linistita pe la bucatarie) zici ca are un arc in fund, se ridica imediat in genunchi (de pe burtica, inca nu poate de pe spate sa se ridice in fundulet
![](icon_smile_blush.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
I-am bagat si eu rosie uneori, curatata de coaja si seminte, blenduita la sfarsit cu restul legumelor. Ieri am pus si putina ceapa pe care am scos-o apoi.
Gagix, ce fel de pantofiori/sandalute luam pt afara? Cu talpa flexibila sau dura, care tin glezna au ba?
![](japonez.gif)
Pup mamicile (norisorii) de
![](fulg.gif)
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lalu_79/Lalu_79.jpg)
Lalu_79 spune:
Eu una nici nu mai incerc sa ma culc deocamdata, in prima parte a noptii se trezeste cel mai des, asa ca astept cumintica urmatoara mufare....poate asa adoarme mai usor, o iau mai din pripa, ca in noptile trecute era deja in picioare in patut, batanandu-si fundul pana ajungeam eu la ea.
Mai bine bag o bere, o crontanica, poate si un Pepsi si-mi iau gandul de la somn....chiar asa, ce atata somn
Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lalu_79 Eu una nici nu mai incerc sa ma culc deocamdata, in prima parte a noptii se trezeste cel mai des, asa ca astept cumintica urmatoara mufare....poate asa adoarme mai usor, o iau mai din pripa, ca in noptile trecute era deja in picioare in patut, batanandu-si fundul pana ajungeam eu la ea. Mai bine bag o bere, o crontanica, poate si un Pepsi ![]() ![]() Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009) |
La noi este invers, doarme bine in prima parte a noptii, adica pana pe la 2-3 noaptea, apoi pana la 7 dimineata se trezeste de 3-4-5 ori si pica iar in somna pana la 10. Daca as putea dormi si eu in prima parte ar fi ceva, insa nu ma ia somnul pana pe la 1
![](bang.gif)
NB
![](pupic.gif)
mami de
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
buna seara!
capitol nou-nout
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi