Prietene la bine si la greu 41
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
laviniablaga spune:
Neatza!!!!
La interviu: Per total, a fost bine. Cred ca au fost impresionati ca am fost destul de bine documentata in privinta firmei, si de faptul ca m-am prezentat cu CV si scrisori de recomandare din partea fostului angajator. A contat foarte mult si faptul ca am putut dovedi cu un atestat ca posed cunostinte foarte bune de limba engleza,dar si abilitati operare PC. A ramas sa fiu contactata, pentru a mi se da un raspuns final.
ANCUTZA merci de PM...iti trimit si eu unul mai tarziu, ca acum ma grabesc sa merg sa vorbesc la o firma despre decorul pentru restaurant si biserica!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simina_kin/simina_kin.jpg)
simina_kin spune:
Buna dimi!
Am revenit pe melkeaguri mult iubite dupa cateva zile de stat pe bara , adik fara internet.......tare greu mai mi-a fost fara voi
N-am citit nimic din urma,nici nu cred ca voi mai putea recupera ca n-am timp , uite de ex acum eu fac supa fetii(cu galuste) ca sa putem iesi afarasi sa stam mai mult (avem umbra unde stam
).Ea inca doarme
Simt ca nu mai rezist din cauza oboselii, as sta numai afara cu ea ca acolo sta cuminte in carucior, in casa n-am o clipa de liniste.M-a capiat cu ce viteza busileaza
, se ridica in picioare sprijinindu-se pe ORICE
, si se duce numai unde nu-i voie (prize, prelungitoare, incaltaminte
).Somnul de pranz l-a diminuat la 1 ora
, max 1 ora jumatate
Noutate din cra-cra: stie sa bata "cuba"
, sa pupe cu manuta la gurita, si cel mai nou...."sa cante"
, m-a topesc cand o aud cum gangureste cand ai place melodia
Gata...a inceput sa dea semne de trezire! fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Cum a ramas cu intalnirea din IOR????????
Ne vedem sapt asta??? fericita de
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi!!!
Teo de Diana_R
Miruna de Mariaandreai fericita de
laurairina13 spune:
Simina, din cate stiu eu nu s-a mai facut nici o intalneala, Monis la Bucovina, Many la ai ei, Raluci la munte, Ralu plecata si ea parca la munte cu matusa si mama, Lylyana la mare, deci..dupa cum vezi cam bate briza de vacanta.. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lalu_79/Lalu_79.jpg)
Lalu_79 spune:
Salutare si de la noi
Iar am disparut ca magaru'n ceata, dar voi nu va suparati, nu-i asa? Ne-am tot plimbat, ba la Piatra, ba la Roman, la Bacau...iar cat am stat in Iasi am batut magazinele sa o ajutam pe soacra sa aleaga diverse pt apartament( parchet, usi, electrocasnice, mobila bucatarie etc).Timp ioc, energie nici atat pentru altceva.
De vreo 2 saptamani, de cand Ari se ridica singura in picioare e jale cu somnul.Nu stiu daca are legatura cu asta sau e din cauza caldurii, dar se trezeste de 5-6 ori pe noapte, mai am putin si o iau razna. Am citit pe-aici ca nu sunt singura chinuita, sper doar sa treaca mai repede perioada asta si sa ne intoarcem la o singura trezire ca inainte, ca nu mai rezist.
Ancutza, in sfarsit am reusit sa pun si eu pozele de la intalneala.Imi pare rau ca nu am avut mai mult timp sa ne vedem.Cum mai e cu raceala?Pupici sa treaca repede Teo si Miruna!!!
Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)
laviniablaga spune:
DAti`mi o idee...ce sa mai fac de mancare pentru noi..ca nu mai stiu...nu mai am nici o idee...dar fara carne,ca mai nou la noi numai carne se mananca...ca e mai usor...dar parca simt nevoia de ceva vegetale! Ieri am facut dovlegei si vinete pane...azi nu mai am nici o idee!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lalu_79/Lalu_79.jpg)
Lalu_79 spune:
Lavi, eu sunt complet lipsita de imaginatie cand vine vorba de bucatarie, nu stiu ce idei sa-ti dau...Ieri am facut o pizza, azi ma gandeam sa fac niste cartofi copti pe care sa pun niste unt si smantana...simplu si bun. Inca nu mi-am miscat fundul in bucatarie, desi mi-e foame....bine ca i-am dat copilului sa manance.
Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitza35/gabitza35.jpg)
gabitza35 spune:
salutari,
Tocmai am inceput sa citesc in urma cand am fost intrerupta de babaiala care venea din camera copiilor...copii pe care ii credeam adormiti. Ma duc sa vad ce are Dragos, caci a lui era vocea....si surpriza...era in picioare, se tinea cu disperare de marginea patutului ca obosise probabil si nu stia cum sa ajunga in fund...patul lui nu e cu zabrele e de voiaj si nu are "ajutoare"
se aude iar ...
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina_boc/cristina_boc.jpg)
cristina_boc spune:
Salutare si de la noi,
Citesc, citesc dar mai greu cu scrisul.
Coque, Smara si eu cu voi in grup. Andrei strange tare din buzite in momentul in care incep sa-i dau ceva solide. Mai facea el figuri, dar in general la legume, fructe tot manca 50 ml, si cerealele toate. Acum nimic, nici fructe, nici cereale, legume nici asa. Lumi multumim de sfaturi. Nu prea stiu nici eu unde am gresit. Am incercat sa-i dau niste Calciu, care nu i-a placut si poate de acolo. Oricum Ketoful il bea, fara probleme. Sper sa-i treaca supararea si sa revina la sentimente mai buna fata de solide
.
Lavi, felicitari pentru interviu. Sper sa fie bine si sa obtii jobul. La faza cu mancarea si eu sunt in pana de idei. Eu cred ca voi face pana la urma cartofi cu carne la cuptor. Tu ai putea incerca un ghiveci, daca vrei ceva fara carne. Eu asta am facut ieri.
o noapte frichinosissima, cam de astea avem si noi parte de ceva vreme. Este foarte agitat, da mult din picioare. Il gasesc de multe ori cu picioarele spre perna sau capul meu. Andrei doarme cu mine in pat.
broscuta, la o intrebare pot si eu sa-ti raspund. Da, se poate sa aiba viermisori la varsta asta. Andrei a avut la 5 luni. Eu i-am vazut pentru ca au iesit in scaun.
Eu acum am ajuns de la coafor, am mai lasat din podoaba capilara pe acolo, ca oricum adun destul in fiecare dimineata din pat. Am fost si la epilat, unde curgeau apele pe mine. Transpir foarte tare in ultima vreme. Poate de la kilele in plus. Am o prietena mamica, foarte slabuta, care zice ca si ea transpira si ca er fi un efect dupa sarcina
.
Pentru prima data l-am lasat pe Andrei in grija la niste vecini (o familie tanara). Si eu nebuna, i-am dus numai jucarii si ceiutul. Asa ca vecinul a facut ture pe la magazin sa cumpere scutece, ca Andrei, parca de ciuda a facut un kk.
Ma duc sa ma pun si eu un pic in pat langa Andrei. Poate prind juma de ora de somn.
CRIS ,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE