Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(126)
Raspunsuri - Pagina 6
donna79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Si noi ne mai plangem de celulita! http://www.supereva.ro/info.asp?id=1700 Ana 31+ Maia Elena lu' mama |
Hai ca m-ai inveselit
Donna
31+ cu
simona24 spune:
multumesc frumos! ![]()

astept listuta! ![]()
e, de multe ori, tin post fara sa imi propun... pur si simplu. mai un fruct, mai un cartof prajit,mai o salata... deci, o sa reusesti cu siguranta sa tii cele 3 zile! 
simona
cu
matei 32+
crina-s spune:
| citat din mesajul lui moshulik Super vestile despre Nike si BB Sebastian! Doamne ajuta in continuare! Felicitari burtikutzelor care au schimbat semnatura! Si noi am schimbat-o astazi! Moshulik +28![]() |
Felicitari pentru semnatura!

32+
crina
cu VERONICA ELENA
donna79 spune:
Fetele, dat fiind faptul ca incepe marea zugraveala si tb sa ma mut cu catel si purcel in camera cealalta, s-ar putea sa raman fara net
. Pai eu fac atac de panica daca stau o zi nemufata la net, ce ma fac eu fara voi o saptamana
??
Donna
31+ cu 
crina-s spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 acum vad ca am mai primit o steluta, dar cand nu stiu cristina si bebe in burtica 31+sapt |
La cat mai multe stelute!Ai primit-o cand ai facut 500 mesaje, urmatoarea e la 1500.

32+
crina
cu VERONICA ELENA
crina-s spune:
Ana ce m-ai binedispus cu site-ul cu celulita vedetelor!Acum chiar ma simt mai bine, caci astazi cand mi-am facut dus imi venea sa plang de nervi cand mi-am vazut celulita si vergeturile.
Dragelor oare la cat timp dupa ceza poti sa te apuci de sport????

32+
crina
cu VERONICA ELENA
simona24 spune:
crina, stiu de la o matusa de-a mea ca medicul i-a recomandat ca dupa 6 saptamani de la nastere(ea a avut gemeni si a nascut prin ceza), poate incepe timid cu abdomene. acum... na! asta este doar o parere. daca celelalte fete stiu altceva, sa ne zica! ![]()
simona
cu
matei 32+
simona24 spune:
donna, stiu ca e greu fara net, dar poate marea zugraveala va dura mai putin, nu chiar o saptamana! fi increzatoare! 
simona
cu
matei 32+
maitreyi spune:
ne-am trezit si noi din somnul de frumusete ![]()
la ceza, dupa ce am avut anestezie generala la prima, acum as merge pe rahi. sa vedem daca reusesc de data asta pt ca la baby am intrat in ceza de urgenta si cum mi se tasasera vertebrele de la stat in pat nu au reusit dupa vreo 7 incercari sa intre cu acul si au zis ca nu mai au timp sa mai incerce. da' acum poate vor reusi, eu stiu? cerct e ca de la atatea incercari plus pozitia bipeda dupa 9 luni si-au pus ampreta pe salili meli ca abia acum revenind la o pozitite a coloanei cu care ma obisnuisem din sarcina trecuta pot spune ca nu ma mai doare spatele.
sincer nu pot spune ca mi-am revenit greu din anestezie da' taaaare droghi mai eram 

mi-au adus marmota sa o vad si nu prea tin minte ce am vazut
mi s-a spus ca am vb numai in dodii vreo 3 ore...acum daca e mai pe indelete as vrea rahi chiar cu riscul de a ma durea capul dupa cum am auzit ca se poate intampla.
simona ai fost o mireasa superba
si eu am dezlegare si stiu ca orice gravida are dezlegare dar se pare ca depinde si de preot.
donna ce faina e gentuta
sa le foloseasca bebe sanatos 
eu ma duc cu bibi pana la mama unde se aduna tot clanu' sa o sarbatorim pe bunica care face 80 de ani. bine ca sta la 20 de metri de mine 
-----
Mami de
roza +
33 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring

lu' mama