3 Motive pentru APTAMIL - concurs

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

1. contine Immunofortis
2. este inspirat de laptele matern
3. ofera siguranta si incredere in corectitudinea prepararii hranei copilului datorita ambalajului unic si inovator - EaZyPack - pe care Aptamil l-a lansat.

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamkrys75 spune:

Aptamil:
- contine immunofortis
-combinatia de GOS 90% si FOS 10 % are beneficii similare laptelui matern
-este formula completa pt sugari ce contine toti nutrientii de care sugarul are nevoie pt a creste si a se dezvolta sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

1. Aptamil contine IMMUNOFORTIS - complex de GOS/FOS patentat si testat clinic.
2.Combinatia de 90% GOS (galactooligozaharide) si 10% FOS (fructooligozaharide) are beneficii similare laptelui matern.
3. Aptamil este formula completa pentru sugari, ce contine toti nutrientii de care sugarul are nevoie pentru a creste si a se dezvolta sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviap spune:

1. este inspirat din laptele matern
2.contine o combinatie unica de GOS / FOS
3. contine Immunofortis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatianadany spune:

- este inspirat din laptele matern
- contine o combinatie unica de GOS / FOS
- contine Immunofortis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELICIA70 spune:

1.Bebelusii nu vor face diferenta intre laptele Aptamil si laptele matern
2.Contine o combinatie unica de GOS / FOS
3.Contine Immunofortis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

3 motive:
- contine IMMUNOFORTIS - complex de GOS/FOS patentat si testat clinic.
- combinatia de 90% GOS (galactooligozaharide) si 10% FOS (fructooligozaharide) are beneficii similare laptelui matern.
- este formula completa pentru sugari, ce contine toti nutrientii de care sugarul are nevoie pentru a creste si a se dezvolta sanatos.

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

este inspirat din laptele matern
contine immunofortis
contine o combinatie unica de GOS\FOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tandrete spune:

dincolo de motivele pe care firma ni le evidentiaza,eu, ca si mamica aleg Aptamil ptr ca:
este bine tolerat de bebelus
are un ambalaj care ma "ajuta"
se dizolva usor

motivele "oficiale" nu le mai scriu (le-au scris deja mamicile dinaintea mea)dar mai vreau sa spun un singur lucru (sfat): alegand Aptamil alegem ce e mai bun ptr bebelus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MishuB spune:

Eu am ales de prima oara varianta APTAMIL imediat dupa intarcat - de la 7 luni datorita celor scrise deja pe ambalaj. Ideea e ca nu a trebuit sa-l schimbam deoarece bebelusul s-a adaptat de prima oara, nu l-a respins, nu a am avut probleme de constipatie si la baut de prima oara cu placere.
Acum avem 3 anisori si 1 luna si de-a lungul timpului am folosit toate variantele de APTAMIL pe perioade de varsta. In momentul asta suntem la formula lapte de continuare 2+ (aparute de curand si pe piata romaneasca). Am mers pe varianta formulei de continuare la indrumarea pediatrului si cred ca pe buna dreptate. Sunt sigura ca i-am asigurat copilului meu elementele nutritionale nececesare unei cresteri armonioase si sanatoase.

Mergi la inceput