3 Motive pentru APTAMIL - concurs
Raspunsuri - Pagina 19
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui radu.diana Multumesc pentru premiu! Ma bucur foarte mult ca l-am castigat si abia astept sa-l primesc si sa-i fac poze micutei mele cu camera. Avand in vedere ca datorita ei l-am obtinut sunt mandra si bucuroasa ca am o fetita norocoasa. |
FIIND DIN ZONA MEA NU POT DECAT SA MA BUCUR PT CASTIGATOARE
FELICITARI
Anda08 spune:
Dragii nostrii, maine (17 septembrie) este ultima zi in care imi puteti trimite adresa completa si nr. de telefon pe PM
Premiul 2:
- red_froggie
- tandrete
- MishuB
- T_Ioana
- Dyamy
- AdrianaO
- SSABrya
Castigatorii care nu trimit datele cerute pana la data precizata vor pierde premiul !
O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)
adrianaO spune:
buna ziua!
si daca n-am avut acces la internet decat abia azi? :( inseamna ca am pierdut premiul? va multumesc!
p.s. datele mele unde ar fi trebuit sa le pun?
Anda08 spune:
Dragi concurenti,
Deoarece doi dintre castigatorii concursului nu au trimis datele cerute la timp (red_froggie si Dyamy), premiul va fi oferit urmatorilor castigatori desemnati prin tragere la sorti:
- violeta29
- ancadragoman
Felicitari!
Astept datele voastre cat mai curand posibil pe PM - nume si prenume, adresa completa si numar de telefon
O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)
violeta29 spune:
Buna!
Astazi am venit din spital si m-am bucurat tare mult sa primesc o veste asa buna.
Am trimis datele pe PM. Multumesc tare mult si felicitari tuturor castigatoarelor!
O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete
Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare 17+
ancadragoman spune:
Anda ai pemeu
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
CRIXIA spune:
Am intrat in posesia premiului azi!
Va multumesc Milupa si DC!
Cris mami de Alexia & Ana