3 Motive pentru APTAMIL - concurs
Raspunsuri - Pagina 17
alic spune:
Crixia, felicitari!
n-ai inteles mesajul meu, nu e vorba de diferente intre noii veniti si cei cu vechime...e vorba de motivul pt care s-au inregistrat pe forum...
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
CRIXIA spune:
Nu putem sa stim daca au facut-o intocmai, poate e chiar un inceput, posibil ca unii dintre ei sa se tina probabil de "gashtile virtuale"
Cris mami de Alexia & Ana
ana_micu83 spune:
Si eu folosesc Aptamil pentru micutul meu de pe la 4-5 luni. Sunt ingrozita de stirea pe care o puteti gasi www.jurnalul.ro/stire-bun-de-consum/aluminiu-in-laptele-praf-553805.html" target="_blank">AICI
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alic Stimati administratori desprecopii nu ma pot abtine sa nu subliniez ca aceste concursuri organizate de dv au devenit un fel de cacealma; este evident ca premiantii sunt in majoritate alesi preferential si doar cativa dintre ei sunt din membrii cu activitate (probabil "de ochii lumii"); la concursul de fata, mai bine de jumatate au ca nr de mesaje 1-2, este clar ca pentru asta s-au inscris... daca rasfoiti un pic paginile de net, o sa observati ca site-urile Serioase organizeaza concursuri la care pot participa numai membri activi din motive lesne de inteles... desprecopii are o altfel de politica? sa nu-mi rapundeti ca motiv faptul ca in acest mod inmultiti nr de utilizatori; DC nu duce lipsa si se vede clar ca acesti "nou veniti" n-au mai avut contributii pe forum (poate la un nou concurs ) au mai fost membri care, dupa terminarea unui concurs, au ramas cu un gust amar si au anuntat ca nu vor mai particpa la nici un concurs, dar se pare ca nu prea v-a pasat PACAT de prestigiul construit al acestui site! in ritmul asta veti primi cu siguranta multe bile negre --------------------------------------------------- ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009) --------------------------------------------------- adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro |
Ai citit Regulamentul de concurs care a fost publicat inaintea inceperii concursului?
Info:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2216
A fost sau este ceva neclar in acest Regulament? Eu cred ca este foarte clar, foarte explicit, greu sa nu-l priceapa careva. Este simplu redactat fara termeni dificili. Nu prea inteleg care este nedumerirea ta.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alic Crixia, felicitari! n-ai inteles mesajul meu, nu e vorba de diferente intre noii veniti si cei cu vechime...e vorba de motivul pt care s-au inregistrat pe forum... --------------------------------------------------- ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009) --------------------------------------------------- adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro |
Spre deosebire de alte consursuri aici nu a fost conditionata vechimea dar s-a precizat in Regulament. Trebuie sa fi inscris ca si membru DC. Dealtfel este o conditie mai mult de dragul precizarii pentru ca NU POTI posta pe forum decta doar si numai doar daca esti inregistrat. Dar in fine. NU a contat motivatia nu am pus astfel de intrebari.
desprecopii spune:
Alic, nu inteleg la ce te referi. Ce legatura are vechimea la acest concurs? Sau la altele? Unde scrie in regulament ca trebuie sa fii membru vechi sau nou? Ca sa poti participa, trebuie in mod normal sa fii inscris ca membru si sa participi la topicul de concurs - in acest caz.
Cred ca faci o confuzie grava cu alte site-uri.
Inteleg ca nu esti fericita ca nu ai castigat - pacat.
Iti dorim succes la alte concursuri.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
alic spune:
probabil ca nu m-am exprimat destul de clar, in nici un caz nu m-am legat de regulament si nici ca n-ar fi fost respectat, in esenta am vrut sa spun ca este pacat sa nu aiba ocazia de a castiga dintre cei care contribuie si isi fac simtitita prezenta cu drag pe acest forum; si mai mare pacat este ca usurati "munca" unora care se inregistreaza doar cu scopul de a castiga niste premii...dar asta e
cat despre castig, nu sunt deloc nefericita, dimpotriva, inca imi alaptez copilul ...daca as fi castigat, as fi facut cadou cutiile cu lapte praf unui copil care are nevoie...
numai bine!
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
desprecopii spune:
draga alic, la alegerea castigatorilor nu a fost o proba de vechime de sau de activitate pe forum. Concursul s-a dat la acest topic ! Castigatorul marelui premiu a fost ales prin tragere la sorti. Deci a fost o chestiune de noroc.
Sa iti creasca frumos bebelusa si numai bine,
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
ana_micu83 spune:
Nu ma erijez in avocatul nimanui, DAR...
Dupa parerea mea, cred ca Alic a facut referire la transparenta concursurilor organizate aici si nu la faptul ca nu a fost desemnata castigatoare ea.
"Cacialmaua"- poate ca s-a produs si datorita faptului ca s-a stabilit un termen de final al concursului si s-a ajuns la altul.
Batator la ochi a fost faptul ca printre catigatori s-au aflat foarte multe persoane cu 1-2 mesaje(nu am verificat acest lucru si nici nu o sa verific) si alea doar acum si aici. Prea mare coincidenta ca fix acele persoane sa se numere si printre castigatori.
Poate ca pe viitor ar fi mai bine ca tragerile la sorti sa fie filmate, sau cand se desemneaza un castigator sa se enumere si motivele care au dus la desemnarea lui..nu sunteti obligati sa faceti acest lucru, dar pentru a se evita discutiile de genul celor de mai sus ar fi indicat.
Eu va doresc succes, ma bucur ca existati si va iubesc!
marius spune:
De ce crezi ca cineva ar avea vreun interes anume ca un anumit utilizator sa castige un premiu? Nu vad nici macar cea mica motivatie. Pentru noi NU ARE IMPORTANTA CINE ANUME EXACT a castigat un premiu. Nu avem nici un avantaj, nici un dezavantaj. Scopul concursurilor este declarat, majorarea divertismentului, majorarea interesului, cresterea rating-ului pentru a putea sustine acest forum fara bani din partea utilizatorilor finantarea venind din publicitate. Nu a exista si nici nu va exista un motiv oricat de mic ca la un moment dat sa spunem sau sa facem OK avem un concurs si premiul merge la userul X. Chiar nu are importanta pentru noi cine cat are importanta daca avem concursuri, daca au sau nu succes/impact, daca determina cresterea interesului, daca determina un nivel sporit de entertainment. Simplu.