3 Motive pentru APTAMIL - concurs
Raspunsuri - Pagina 13
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Start concurs! Participati pana la 8 septembrie - iar pe 10 septembrie 2010 anuntam castigatorii. |
extras din regulament
3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura incepand cu data de 6 august 2010 si se va incheia la data 6 septembrie 2010. Inscrierile in concurs se vor opri la data 5 septembrie 2010. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.
Castigatorii vor fi anuntati pe data de 6 septembrie 2010.
se participa pana pe 6 sau 8 septembrie? castigatorii se anunta pe 6 sau 10 sept?
dragastoasa de Dragos
mihaigg spune:
-Este inspirat din laptele matern
-Contine Immunofortis
-Aptamil ofera siguranta si incredere in corectitudinea prepararii hranei copilului datorita ambalajului unic si inovator - EaZyPack - pe care Aptamil l-a lansat.
cristina_ge spune:
1. Aptamil contine IMMUNOFORTIS - complex de GOS/FOS patentat si testat clinic.
2.Combinatia de 90% GOS si 10% FOS are beneficii similare laptelui matern.
3. Aptamil este formula completa pentru sugari, ce contine toti nutrientii de care sugarul are nevoie pentru a creste si a se dezvolta sanatos.
si nu constipa
anita8762 spune:
Aptamil:
- contine immunofortis
-combinatia de GOS 90% si FOS 10 % are beneficii similare laptelui matern
-este formula completa pt sugari ce contine toti nutrientii de care sugarul are nevoie pt a creste si a se dezvolta sanatos
ina_blue spune:
Hai sa recunoastem faptul ca multe dintre noi aleg Aptamil mai ales pentru ca bebelusul il accepta. Oare s#259; ii plac#259; pentru ca:
-e inspirat din laptele matern?
-contine IMMUNOFORTIS?
-il atrage ambalajul EaZyPack?
Ne spune el cand cre#351;te!
vios77ro spune:
Aptamil:
- contine immunofortis
-combinatia de GOS 90% si FOS 10 % are beneficii similare laptelui matern
-este formula completa pt sugari ce contine toti nutrientii de care sugarul are nevoie pt a creste si a se dezvolta sanatos
marushk spune:
Aleg APTAMIL pentru ca:
1. este inspirat din laptele matern
2. contine Immunofortis
3. este cel mai bun pentru copilasii sensibili la alergieni
furculitz spune:
pt ca e singurul lapte pe care puiul meu la acceptat dupa o perioada de aproape 3 saptamani in care a refuzat orice fel de lapte(si credeti-ma ca am incercat cu nu stiu cate tipuri!)
intrase in asa zisa greva a laptelui si la recomandarea d-rei am incercat si Aptamil+2 si.....surpriza! l-a primit fara nici un fel de retineri!
asa ca....pt mine e unul din motive pt care-l folosesc! cel mai important de altfel!
mariasiflo spune:
Am ales Aptamil din mai mult de 3 motive:-)
Principalul motiv a fost acela ca este inspirat din laptele matern.
Insasi prezentarea produslui inspira incredere,are un ambalaj inovator dotat cu trei sisteme de siguranta a pudrei.
Contine immunofortis.
Sunt foarte multumita ca am ales acest lapte pentru baietelul nostru.
David are un an si doua luni si bea si acum cu mare placere Aptamil Junior 1+.
mihaangy spune:
- Aptamil contine IMMUNOFORTIS - complex de GOS/FOS patentat si testat clinic.
-Combinatia de 90% GOS (galactooligozaharide) si 10% FOS (fructooligozaharide) are beneficii similare laptelui matern.
- Aptamil este formula completa pentru sugari, ce contine toti nutrientii de care sugarul are nevoie pentru a creste si a se dezvolta sanatos.
- Aptamil ofera siguranta si incredere in corectitudinea prepararii hranei copilului datorita ambalajului unic si inovator - EaZyPack - pe care Aptamil l-a lansat