Fluturasi de martie-aprilie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

bebe_nati , eu stiu un magazin pt hainute de bebe si de gravi in cotroceni la parter, daca nu ma insel undeva pe colt dupa toate restaurantele...nu stiu foarte sigur dar, sigur gasesti in coroceni la parter. Si da, sunt cam scumpicele...o rochita era aproape 3 mil.

Ally , 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

bebe_nati eu mi-am luat din magazinul c and a nu din bucuresti, dar firma asta cred ca e si la voi prin malluri si sunt ok ca au reduceri

Gravidutza fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_nati spune:

La C si A am vazut ceva hainutze acum vreo 3 saptamani, dar nu m-am uitat cu atentie pentru ca inca nu ma interesa foarte tare atunci. Am crezut ca o sa am nevoie abia peste vreo 2 luni. O sa mai trag o fuga intr-un week-end ca e la naiba in Militari ( adica departe de mine). Alte propuneri, ceva mai in centru? P.S. Tocmai am aflat ca si cei de la Kiabi au sector de maternitate. Proud mother to be 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

catank te asteptam cu vesti bune!!

mamica fericita de 2+ si 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna dimineata burtici
catank abea astept sa vii cu vestile de la eco. eu tre sa o sun pe doctora mea pe 12 sa ma programez si poate ma si programeaza pe 12. abea astept, sigur o sa am ce vedea
vad ca si azi ma simt bine doar usoare dureri de burta ca la cm si sani in rest greturi vad ca nu... sper sa fi trecut definitiv sper sa nu se mai intoarca
burticutele toate

+8

Mergi la inceput

dya in 12 am si eu programare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

De azi e mama la mine si cred ca o sa ma rafat si eu putin. Sotul e in delegatie 1 sapt . CFREd ca o sa trag si o fuaga de 2 zile la munte cu ai mei si cu baiatul

Noi suntem bine, il simt miscand in fiecare zi, de azi intr-o sapt meregem la dr. Abia astept sa-l vad si sa aflu si sexul. Si eu sunt nerabdatoare sa cumpar una-alta pt bebe

Hainute de gravi eu mi-am cumarat sarcina trecuta din Obor, cum intri, in dreapta e un magazin mare cu haine de dama si au si o sectie pt gravide. Am fost f multumita de calitate, preturile mi se par absurde peste tot. Am mai vazut haine draguta si la Kiabi, as vrea sa trag o fuga sa-mi iau vre-o 2 bluze. Pantaloni am de acum 2 ani de la Cristi. Am noroc ca s-a potrivit sa fiu gravi aprox in aceeasi perioada a anului. Si pentru la iarna am 2 perechi de blugi

Mai citesc din urma si revin

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 12+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua gravidutelor!!!

Cum va mai simtiti?...Eu tot nasol dar, speram ca aceasta perioada sa treaca ...
va

Ally , 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

super bb yasmi o sa avem ce povesti pe 12 asta daca ma programeaza si pe mine pe 12.

+8

Mergi la inceput

madutza ce norocoasa esti ca o ai pe mama la tine.... a mea a plecat ieri si pleaca si sotzul in delegatie de joi....

Mergi la inceput